Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="japan"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Trekker in Japan \ Trekker : maandblad over trekkers en werktuigen [Artikel]
Blomsma, A.-J. \ 2009
De Japanse trekkerindustrie wil met zwaardere modellen meer marktaandeel halen in Europa. Men bezocht in Japan enkele fabrikanten en reed met de nieuwste modellen
help
Kubota marktleider \ Trekker : maandblad over trekkers en werktuigen [Artikel]
Blomsma, A.-J. \ 2009
Kubota is de onbetwiste marktleider in Japan. Met de M40 opende het de aanval op een structureel goede plaats op de Nederlandse trekkermarkt
help
Iseki, sterk in patenten \ Trekker : maandblad over trekkers en werktuigen [Artikel]
Blomsma, A.-J. \ 2009
Iseki is de Japanse nr. 3 en heeft een historie van meer dan 80 jaar. Het blijkt erg sterk in het vastleggen van patenten
help
Door de grens : Iseki TJW 117 \ Trekker : maandblad over trekkers en werktuigen [Artikel]
Blomsma, A.-J. \ 2009
Ook Iseki heeft de 100 pk-grens geslecht. Met het nieuwe topmodel in de trekkerlijn, de TJW 117, werd tijdens een korte proefrit kennis gemaakt
help
Japanse frisheid : Kubota M 105 S : proefrit \ Trekker en werktuig : onafhankelijk maandblad over landbouwtrekkers en werktuigen [Artikel]
Blomsma, A.-J. \ 2005
Met de M 105 S tractor wil de Japanse fabrikant meedoen in het segment van de landbouwtrekkers rond de 100 pk
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.