Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 8 / 8

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="mortaliteit"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Trekgedrag en overleving van Grauwe Ganzen Anser anser in de Ooijpolder \ Limosa [Artikel]
Turnhout, C. van \ Voslamber, B. \ Willems, F. \ Houwelingen, G. van \ 2003
Alle grauwe ganzen in de Ooijpolder doen mee aan een landelijk halsbandproject. Belangrijkste doel is om meer te weten te komen over het trekgedrag en om de overleving van de broedpopulatie te kwantificeren, alsmede de factoren die daarop van invloed ...
help
Mammals benefit from reduced ditch clearing frequency in an agricultural landscape \ Lutra : orgaan van de Vereniging voor zoogdierkunde en zoogdierbescherming = Bulletin de la Societe pour l' etude et la protection des mammiferes [Artikel]Samenvatting + English summary
Huijser, M.P. \ Meerburg, B.G. \ Voslamber, B. \ 2001
Het effect van slootbeheer op het aantal soorten zoogdieren en de relatieve populatiegrootte is op 2 locaties in Flevoland onderzocht. 2 typen slootbeheer werden vergeleken: 2 x per jaar maaien van beide slootkanten met een klepelmaaier met achterlat ...
help
Monitoring van vogels in belangrijke vogelgebieden : broedvogels 1995, niet-broedvogels seizoen 1994 - 95 [Boek]
Voslamber, B. \ Weide, M. van der \ Winden, E. van \ 1998
help
Aantalsontwikkeling van de Grote Zilverreiger Egretta alba in Nederland sinds 1970 in een Europees perspectief \ Limosa [Artikel]
Kooij, H. van der \ Voslamber, B. \ 1997
help
De ontwikkeling van de broedvogelaantallen van de lepelaar Platalea leucorodia in Nederland in de periode 1961-93 \ Limosa [Artikel]
Voslamber, B. \ 1994
help
Zilverreigers Egretta sp. in de Oostvaarderspllassen in 1991 \ Limosa [Artikel]
Voslamber, B. \ 1992
help
Meeuwen in het IJsselmeergebied : voedseloecologie van zeven op het meer voorkomende soorten [Boek]
Voslamber, B. \ 1991
help
Steltlopers en meeuwen in het Oldambt [Boek]
Voslamber, B. \ 1989
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.