Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="mortaliteit"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Weidevogeltellingen in West Utrecht in 1976, met aanvullende gegevens over de jaren t/m 1983 [Boek]
Kuijk, F. \ Dijk, G. van \ 1983
Vogelinventarisatie Staatsbosbeheer
help
De leefsituatie van de Nederlandse jeugd van 13-24 jaar, 1979 [Boek]
Centraal Bureau voor de Statistiek \ 1983
help
The elderly in eleven countries : a sociomedical survey [Boek]
Heikkinen, E. \ Waters, W.E. \ Brzezinski, Z.J. \ 1983
help
Resultaten van een vangstenquete in het graskarperobject "Lek en Linge" [Boek]
Riemens, R.G. \ 1983
help
De populatie-omvang (broedparen) van enkele weidevogelsoorten in Nederland en de omringende landen \ Het Vogeljaar : tijdschrift voor vogelstudie en vogelbescherming [Artikel]
Dijk, G. van \ 1983
Van een elftal soorten zijn redelijk volledige gegevens beschikbaar over verschillende gebieden van Nederland en enkele Europese landen
help
Demographic analysis of soil arthropod populations. A comparison of methods \ Pedobiologia [Artikel]
Straalen, N.M. van \ 1983
Vergelijking op grond van literatuurgegevens van de methoden die gehanteerd worden bij het populatie-dynamisch onderzoek aan bodemarthropoden, met name springstaarten (Collembola)
help
Mortalite et activite professionelle chez les femmes \ Population : revue bimestrielle de l' Institut National d' Etudes Demographiques [Artikel]
Bouvier - Colle, M. \ 1983
Onderzoek naar de oorzaken van het hogere sterftecijfer voor niet-werkende (on)getrouwde vrouwen dan voor werkende (on)getrouwde vrouwen. Er wordt een verband gelegd tussen de gezondheid van de vrouw en het al of niet werkzaam zijn buitenshuis.
help
Het afsterven van populieren in 1982 \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]
Kam, M. de \ 1983
Verslag van waarnemingen in Oostelijk Flevoland van de sterfte die in 1982 onder populieren optrad in Oostelijk Flevoland, Brabant, Limburg en met name Vlaanderen, door de schorsbrandschimmel Dothichiza populea. Waarnemingen betreffen de relatie met ...
help
Populatiebiologie en bestrijding van de muskusrat, Ondatra zibethicus (L.) in een agro- en weidecoenose [Proefschrift]
Melckebeke, J. van \ 1983
Een literatuuronderzoek naar voeding, woongedrag, populatieparameters en sociaal gedrag van de muskusrat wordt gevolgd door een uitgebreid onderzoek naar diverse populatieparameters aan de hand van waarnemingen in Belgie in het voorjaar en de zomer v ...
help
Bird census projects in the Netherlands [Boek]
Boere, G.C. \ Braaksma, S. \ Bekhuis, J. \ 1983
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.