Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="paleontologie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De Winterswijkse steengroeve : een aantrekkelijke vindplaats voor paleontologen \ Natura : orgaan der Nederlandse natuurhistorische vereniging [Artikel]
Oosterink, H. \ 2009
De Winterswijkse steengroeve (Trias, Muschelkalk) was lange tijd vermaard om zijn 'klunzengoud', goudkleurige kristallen van pyriet die er te vinden zijn. Een halve eeuw geleden vond men de eerste voetsporen van sauriërs. Sindsdien is het aantal foss ...
help
Wetenschappelijk onderzoek naar het voorkomen van vroeg-Triassische sauriërs in de Winterswijkse Muschelkalkgroeve \ Grondboor en hamer [Artikel]
Oosterink, H. \ 2008
De laatste jaren is de Winterswijkse Muschelkalkgroeve erg in trek bij verschillende universiteiten uit binnen- en buitenland. De universiteiten van Münster, Bonn, Utrecht en Amsterdam verrichten dan ook onderzoek naar het voorkomen van sauriërs in O ...
help
Tetrapodensporen uit Perm- en Triasafzettingen in Thüringen \ Grondboor en hamer [Artikel]
Oosterink, H. \ 2007
De bestudering van fossiele sporen (paleo-ichnologie): uitwerpselen, braakballen, eieren, vraatsporen horen er ook toe. is een specialistische studie, die tot de paleontologie behoort. Omdat het hier om sporen van dieren gaat en geen overblijfselen v ...
help
Enkele geologische en paleontologische ervaringen in Midden- en Zuid-Thüringen \ Grondboor en hamer [Artikel]
Oosterink, H. \ 2006
Geologisch gezien is vooral het zuidelijk deel van Thüringen interessant, vanwege het Thüringer Woud met het Schiefergebergte (leisteen gebergte) . In steengroeves zocht de auteur naar fossielen en in de musea (Schleusingen) nam hij kennis van de lok ...
help
Sauriërs uit de Onder-Muschelkalk van Winterswijk [Boek]
Oosterink, H. \ 2003
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.