Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 16 / 16

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="plattelandskern"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Key settlements in rural areas [Boek]
Cloke, P.J. \ 1979
help
Stedelijke groei van de Haarlemse agglomeratie in de binnenduinrand [Boek]
Technische Hogeschool Delft \ 1979
help
Struktuurplan Almere-stad [Boek]
Rijksdienst voor de IJsselmeerpolders \ [1979]
help
Streekdorpen en lintbebouwing in de provincie Groningen : verkenning, analyse en aanbevelingen betreffende ruimtelijke en maatschappelijke aspecten [Boek]
Instituut voor Cultuurtechniek en Waterhuishouding \ 1979
help
Bestemmingplan Drumpt-Zuid 1979 : [Gemeente Tiel] [Boek]
Bureau voor Ruimtelijke Ordening en Architectuur F.W. van Droffelaar \ Technisch Adviesbureau der Vereniging van Ned. Gemeenten Ingenieursbureau Dwars, Heederik en Verhey \ Stichting Economisch Technologisch Instituut voor Gelderland \ [1979]
help
Trees and buildings : complement or conflict? [Boek]
Aldous, T. \ 1979
The function and role of trees in the human environment is described. Guidelines to plan trees around buildings are given
help
Onderzoek naar de beleving van stedelijke omgevingen : verslag van een verkenning [Boek]
Asseldonk, M.J.A.W.T. van \ 1979
help
De recreatieve stad [Boek]
Dufour, R. \ 1979
help
Wie het kleine niet eert... : discussienota [Boek]
Vereniging van Nederlandse Gemeenten \ 1979
help
Struktuurplan stadsuitbreiding Amersfoort [Boek]
Gemeente Amersfoort \ 1979
help
Eerste stap structuurplan 's-Gravenhage : een discussiestuk over de problemen van de stad [Boek]
1979
help
Globale visie op inrichting en beheer van de landgebieden in de Grevelingen [Boek]
Jong, D.J. de \ 1979
help
Froukje, waar staat je school? : Een onderzoek in Zuidwest Friesland naar de relatie tussen onderwijs en afstand [Boek]
Goselink, F. \ 1979
help
Voorzieningen in de directe woonomgeving : het feitelijk gebruik vergeleken met richtlijnen voor ontwerp [Boek]
Eijkeren, R. van \ 1979
Overzicht van de voornaamste richtlijnen voor zover deze betrekking hebben op het ontwerp van de directe woonomgeving. Getracht wordt de realiteitswaarde aan te geven door deze richtlijnen te confronteren met onderzoeksbevindingen omtrent gebruik van ...
help
Bijlage-rapport evaluatie-onderzoek : een literatuurstudie toegespitst op het groeikernenbeleid in Nederland : de ontwikkeling van de groeikernen : een verdere verkenning [Boek]
Horrevoets, M. \ Poot, J. \ Vonk, F. \ 1979
Literatuuronderzoek TNO Planologisch Studiecentrum
help
Kleine Dorpen in de ruimtelijke ordening en de beleving van groeibeperkingen in enkele kleine, maar snel groeiende Dorpen in de Alblasserwaard : verslag van een stage bij de Rijksplanologische Dienst [Boek]
Mentzel, M. \ 1979
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.