Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="promotie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Monterey, king of the hill \ Paddestoelen : onafhankelijk vakblad voor Nederland en België [Artikel]
Gottschall, J. \ 2008
Monterey Mushrooms is de grootste producent van verse champignons in de Verenigde Staten. Tijdens de PMA Fresh Summit beurs kwam Monterey in aanmerking voor de verpakkingsprijs. Een bedrijfsreportage
help
Amerika promoot rijpe peer \ Groenten + fruit : weekblad voor de voedingstuinbouw. Algemeen [Artikel]
Gottschall, J. \ 2007
Pear Bureau North West promoot het product van perentelers in Oregon en Washington op binnenlandse- en buitenlandse markten. Europa is een bescheiden afnemer van Amerikaanse peren, maar het Pear Bureau North West wil het voorrijpen in Europa bevorder ...
help
Nederlandse paprikapromotie mikt op Duitsland \ Groenten + fruit : weekblad voor de voedingstuinbouw. Algemeen [Artikel]
Gottschall, J. \ 2007
Eén van de taken die de P8 zich heeft toebedeeld, is de promotie van Nederlandse paprika. De campagne startte in mei 2007 met een bijeenkomst voor Nederlandse journalisten. De vereniging - met 95 procent van de Nederlandse paprikatelers - mikt nu ook ...
help
'Onze leerlingen zijn de koks van morgen' \ Groenten + fruit : weekblad voor de voedingstuinbouw. Algemeen [Artikel]
Gottschall, J. \ 2004
Zadkine Horeca & Toerisme in Rotterdam is één van de scholen die dit najaar gratis spruiten van The Greenery kregen. Voor de groente- en fruitleveranciers is het aantrekkelijk om hun producten bij die scholen onder de aandacht te brengen
help
De lange weg van Japanse 'witlofsushi' \ Groenten + fruit : weekblad voor de voedingstuinbouw. Algemeen [Artikel]
Gottschall, J. \ 2003
Japanse consumenten zijn nieuwsgierig naar witlof, maar weten niet wat ze er mee aan moeten. De Japanse import uit Nederland was meer dan in het jaar ervoor, maar was nog weinig. De Japanse 'witlofsushi'heeft daarom een lange weg te gaan
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.