Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="promotie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Waterdrinker helpt klanten kiezen \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2009
Waterdrinker heeft het concept ’Our Choice’ gelanceerd. Planten die iets unieks of een bijzonder verhaal hebben, krijgen in de presentatie meer aandacht, zodat ze niet ondergesneeuwd raken door het totale aanbod
help
Verschraling plantenassortiment lijkt mee te vallen \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2008
FloraHolland heeft onlangs een onderzoek uitgevoerd naar de verschraling van het kamerplantenassortiment. Er komen jaarlijks nog altijd meer artikelcodes bij dan dat er verdwijnen. In dat opzicht lijkt de verschraling mee te vallen. De veiling heeft ...
help
'Onze winkels zetten twee keer meer om dan een zelfstandige bloemist' \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2005
De Franse bloemistenketen Un Eté à la campagne heeft het aantal vestigingen in zeven jaar tijd zien uitgroeien tot vijfentwintig. De keten mikt op het hogere segment. De deelnemende bloemisten behalen door de samenwerking vooral voordelen op het gebi ...
help
Poolse bloemist vreet informatie over Nederlands assortiment \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Zwet, C. van der \ 2004
Bloemenbureau Holland is in verschillende landen actief om Nederland als totaalleverancier van bloemen en planten op de kaart te zetten. Een middel om het Nederlands assortiment te promoten zijn bijvoorbeeld productshows. Half november vond er eentje ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.