Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="promotie"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Redement tulpenbroeier te laag \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ 2010
Bedrijfseconomisch gezien lijden tulpenbroeiers verlies, al zijn er flinke verschillen tussen de bedrijven. Uitval en arbeid ziet Flynth adviseurs en accountants als meest bepalende kostenposten. Telers moeten niet alleen werken aan kwaliteit. Ook pr ...
help
Tulpen doen het zo slecht nog niet \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ 2010
In vergelijking met veel andere snijbloemen vergaat het tulp redelijk goed. Afnemende prijsvorming ligt echter in het verschiet als de sector niet actief gaat werken aan betrouwbaarheid, promotie en digitalisering. Niet alleen de vraag, ook de afzetw ...
help
Tulpen kijken op de winkelvloer \ Vakblad voor de bloemisterij [Artikel]
Neefjes, H. \ 2010
Promotie van tulp op de winkelvloer werkt. Die conclusie valt te trekken na een excursie langs enkele winkels. Naast prijs is vooral de mate waarin de verkooporganisatie zelf betrokken is bij de bloemenverkoop, een belangrijk succesfactor
help
Ketenaanpak in de bolbloemen leidt tot meer afzet en hogere prijs : bolbloemen voorbeeld voor hele snijbloemensector \ Onder glas [Artikel]
Arkesteijn, M. \ 2008
Productgerichte ketenpromotie, zoals bij de tulp, leidt tot extra promotie op de verkoopvloer. Wanneer de exporteurs, detaillisten en supermarktketens hun deel aan de promotie bijdragen, leidt dit tot voordeel voor alle partners: een betere prijs, ee ...
help
Tulp ontbeert toegevoegde waarde : Tulpendag FloraHolland : extra inspanningen noodzakelijk \ Vakwerk [Artikel]
Wijchman, G. \ 2007
In de inleidingen, op de jaarlijkse Tulpendag van FloraHolland, keerde meermalen de gedachte terug, dat er uit de tulp veel meer te halen is dan nu gebeurt. Toegevoegde waarde en het meer conceptmatig aanbieden, zijn hierin sleutelwoorden
help
Tulipa 'American Dream' ijzersterk nieuw product \ Vakwerk [Artikel]
Veld, A. in 't \ 2005
Promotie rond 'American Dream' moet naamsbekendheid in het handelskanaal bevorderen
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.