Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="regionaal bestuur"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Gemeentelijk groenbeleid en stedelijk beheer \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Meeus, J. \ 1990
Een verkenning naar een nieuw aspect van stedelijk beheer : het groenstructuurplan
help
Regionale betekenis van een universiteit : partnerships, spin-offs en science parks als voorbeelden \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Cortie, C. \ Dijst, M.J. \ 1987
help
Den Haag : relatie stad tot staat \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Vink, H. \ 1987
help
Economisch herstel van de Zeedijk? \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Rekers, A. \ Mulder, C. \ 1987
Reactie op artikel met zelfde titel van R. Goes
help
Economisch herstel van de Zeedijk? \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Goes, R. \ 1987
Studie naar samenwerking tussen overheid en particulieren. Samenwerking kan een uitstekende oplossing zijn bij stagnatie en verval van een buurt
help
Is het Weena een voorbeeld van public - private partnership : de ontwikkeling van een binnenstadsproject nader beschouwd \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Boogaarts, I. \ Ittersum, E. van \ 1987
help
Amsterdamse samenwerkingsverbanden bestrijken verschillende velden \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Bongenaar, A. \ 1987
Inleidend artikel over de achtergronden van de verbeterde verstandhouding tussen de gemeente Amsterdam en het Amsterdamse bedrijfsleven
help
Klassiek stedelijk management in het oude Rome \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Ververgaut, P.H.J.T. \ 1986
help
Volkshuisvesting tussen liberalisatie en socialisatie \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Laar, V. van de \ Stouten, P. \ 1985
Het volkshuisvestingsbeleid van het rijk tendeert naar liberalisatie, dat van de grote steden naar socialisatie. Aan de hand van het voorbeeld Rotterdam wordt toegelicht dat door deze frictie de stadsvernieuwing dreigt te stagneren
help
Binnenstedelijk beheer Amsterdam (1) \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
1985
Eerste van twee themanummers over de binnenstad van Amsterdam. Er wordt een poging gedaan om een enigszins samenhangend beeld van de economische. sociale en culturele ontwikkelingen van dit stadsdeel in relatie tot bestuur en beleid te schetsen
help
Volkshuisvesting : de voorraad en de rol van provincies \ Plan : maandblad voor ontwerp en omgeving [Artikel]
Bierman, M. \ Verdenius, J.R. \ 1982
In de gebouwde omgeving gaat de 'voorraadbenadering' de plaats innemen van de nieuwbouw-aanpak. Het rijksniveau kan moeilijk sturend optreden bij integratie van volkshuisvesting en ruimtelijk beleid; de provincie is wat dat betreft veelbelovend.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.