Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="regionaal bestuur"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Besturen op de rand van chaos : inzichten en gedachten over de bestuurlijke organisatie in Nederland, mede in het perspectief van vormgeving van modern veiligheidsbeleid [Proefschrift]
Lagas, P.C. \ 1999
help
De effectiviteit van gemeentelijke milieubeleidsplanning : een onderzoek naar het gebruik van milieubeleidsplannen in de praktijk van de Nederlandse gemeentelijke besluitvorming [Proefschrift]
Coenen, F.H.J.M. \ 1996
help
Streekontwikkeling in Vlaanderen, bestuurskundig bekeken : besturingsverhoudingen en beleidsnetwerken in bovenlokale ruimtes, met illustratief case-onderzoek in het zuiden van de provincie West-Vlaanderen [Proefschrift]
De Rynck, F. \ 1994
help
Pion of pionier : Rotterdam : gemeentelijke bedrijvigheid in de negentiende eeuw [Proefschrift]
Noort, J. van den \ 1990
help
De positie van dorpen in het beleid van Nederlandse plattelandsgemeenten : een politiek - geografisch onderzoek naar de verdeling van woningbouwlokaties in een fase van omvangrijke groei [Proefschrift]
Groenendijk, J.G. \ 1987
help
Gemeentelijke gronduitgifte = Selling and leasing of land by municipalities [Proefschrift]
Jong, J. De \ 1984
help
Sociale indikatoren, politieke territoriale decentralisatie, financiele verhoudingen tussen het Rijk en de gemeenten, stadsvernieuwing en een institutioneel gezichtspunt [Proefschrift]
Lustgraaf, R.E. van de \ Huigsloot, P.C.M. \ 1982
help
De rechtsgeschiedenis van de stad Oldenzaal en van de mark Berghuizen tot 1795 [Proefschrift]
Weustink, H.J.M. \ 1962
help
De Wieringermeer : een studie van het bestuur en beheer der IJselmeerpolders [Proefschrift]
Huygens, W. \ 1939
help
De Wieringermeer : een studie van het bestuur en beheer der IJselmeerpolders [Proefschrift]
Huygens, W. \ 1939
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.