Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="schoolgezondheidszorg"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Schoolgezondheidsbeleid ter vermindering van sociaal-economische verschillen \ TSG : tijdschrift voor gezondheidswetenschappen [Artikel]
Crone, M.R. \ Reijneveld, S.A. \ Hegger, W. \ Paulussen, T.G.W.M. \ 2005
De auteurs gingen na of scholen voor voortgezet onderwijs met een zorgvuldig opgezet gezondheidsbeleid kunnen bijdragen aan vermindering van sociaal-economische gezondheidsverschillen. Leerlingen op deze scholen werden vergeleken met drie controlesch ...
help
Melk in de scholen : gesubsidieerde verstrekking \ Agricontact : koerier van het Ministerie van Landbouw [Artikel]
Van Den Haute, L. \ 1997
De Europesche regelgeving omtrent het verstrekken van subsidies voor de verdeling van melk en zuivelproducten aan leerlingen scholieren nader toegelicht
help
Gymnastiekongevallen op scholen [Boek]
Kips, C.M.R. \ 1985
help
De verzorging van het kind op de buitenschool : een inventariserend onderzoek naar de verzorging van het kind op de buitenschool in Nederland [Boek]
Draafsel, M. \ Maris, N. \ 1983
help
Binnenklimaat in scholen [Boek]
Bommel, H. van \ 1983
help
Accommodaties in Westfriesland : voor: sociaal-culturele activiteiten, de lichamelijke opvoeding en de sport, de sociaal-medische sector [Boek]
Westfries Bureau voor Sociaal-Wetenschappelijk Onderzoek \ 1968
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.