Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="stilstaand water"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Verrassende herpetologische waarnemingen op de Wellsche Heide \ Natuurhistorisch maandblad [Artikel]
Buggenum, H.J.M. van \ 1994
help
Verdrogingsstudie Loonsche Heide [Boek]
Noord-Brabant \ 1994
verdrogingsonderzoek Heidemij
help
Presence of exuviae as an indication of successful reproduction of dragonflies (Odonata) in the "Overasseltse- en Hatertse vennen" \ Entomologische berichten : maandblad [Artikel]
Peters, H.P.J. \ 1994
help
Amoebes IJsselmeergebied [Boek]
Krekels, R. \ Luiten, J.P.A. \ 1994
help
Een orienterend onderzoek naar de relatie tussen het voorkomen van krooneenden en kranswieren in de Gouwzee, 1993 [Boek]
Ruiters, P.S. \ 1994
help
Rapport REGIWA-project Melickerven [Boek]
Ingenieursbureau Oranjewoud \ 1994
help
De verspreiding van Schuitenbeek- en Puttergemaalwater in het Wolderwijd - Nuldernauw [Boek]
Kunst, R. \ Duin, E.H.S. van \ 1994
help
De dobbe van Mezach : een voedingsbron van de Ruiten Aa \ Noorderbreedte : tijdschrift over natuur, milieu en landschap van Friesland, Groningen en Drente [Artikel]
Clingeborg, A.E. \ 1994
De geschiedenis van een oude dobbe (veenput) in Sellingen (Gr.), die in de loop der jaren opgevuld was met grond en nu in ere is hersteld als een cultuurhistorisch monumentje in Westerwolde
help
Retrospectieve monitoring van verzuring en eutrofiering in het Kolkven en Van Esschenven bij Oisterwijk [Boek]
Dam, H. van \ Mertens, A. \ Heijnis, H. \ 1994
Een groot deel van de natuurgebieden in Nederland is sterk in kwaliteit achteruitgegaan en genivelleerd als gevolg van atmosferische depositie. Het duurzaam voortbestaan en herstel van de genivelleerde en bedreigde ecosystemen en soorten is op lange ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.