Groenekennis

  • externe gebruiker (Let opwarning)
  • Log in as

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 379

  • help
  • uw selectie
  • export
    U kunt maximaal 250 titels exporteren. Verfijn uw zoekactie..
  • attendering
    Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="trekkers"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Praktisch en mooi : Massey Ferguson 6615 \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Beunk, H. \ 2015
De Massey Ferguson 6615 is eigentijds met z’n 4,9 liter vierpitter met 129 kW (175 pk), een praktische zestrapspowershift en standaard vier toeren op de aftakas. Kortom: mooi rood en praktisch.
help
Koeien, kalfjes en ijzer : het nieuws van de Sima \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Zevenbergen, G. \ 2015
Hoewel de Franse beurs Space meer biedt voor melkveehouders, was er tijdens de mechanisatiebeurs Sima, eind februari 2015 genoeg nieuws te zien.
help
Fendt gaat de Amerikaanse markt bestormen \ De loonwerker : onafhankelijk maandblad voor de Nederlandse loonwerksector [Artikel]
Bakker, A. \ 2014
Tijdens een perspresentatie in het Zuid-Duitse Hohenschwangau bij het beroemde Schloss Neuschwanstein toonde AGCOdochteronderneming Fendt haar jaarlijkse nieuwigheden, waaronder de 1000 Vario aan de Europese vakpers.
help
Help, de robots komen er aan : DPC ontwikkelt zich razendsnel door inlijven Probotiq \ Stad + groen : vakblad over openbaar groen en het vergroenen van de buitenruimte [Artikel]
Doorn, D. van \ 2014
Dutch Power Company is nog een onbekende grootheid op de Nederlandse tuin- en parkmarkt. Toch is deze samenvoeging van Herder, Louis Nagel, Probotiq, Votex en Conver al meer dan 40 miljoen Euro omzet groot, maar de ambitie is nog veel groter. Op kort ...
help
IJzer in de polder \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Horst, A. van der \ Lentz, J. \ Zevenbergen, G. \ 2014
De derde editie van Agro- Techniek Holland in Biddinghuizen begint over een kleine twee weken. De Flevopolder is met demonstraties, noviteiten en themapaviljoens vier dagen lang de hotspot voor Agrarisch Nederland.
help
Belarus houdt stand : proefrit \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Beerling, W. \ 2014
In het verleden heeft menig importeur zich in Nederland al beziggehouden met Belarus-trekkers. Bij de nieuwe importeur Fokke Andela in Wommels reden we met een Belarus 1523.4.
help
Kniktrekkerkiller \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Zevenbergen, G. \ 2014
Dat de Duitse trekkerbouwer Fendt werkte aan een standaardtrekker met een motorvermogen van meer dan 500 pk was geen geheim. Vlak voor de zomer stelde de fabrikantdeze kniktrekkerkiller voor. Maar hij is er nog lang niet.
help
Powerpack : Claas Arion 550 Cebis \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Beunk, H. \ 2014
De Arion 550 is de sterkste viercilinder van Claas. Aan de aftakas maten wij maar liefst 108,7 kW (147,7 pk). De zuinige trekker valt op door z’n compacte afmetingen en luxe cabine.
help
Boerenklasse : Deutz-Fahr 5100 getest \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Beunk, H. \ 2014
Na decennialang drie cijfers is het nu wennen aan vier cijfers in de typeaanduiding. Voor de rest is de 5100 op alle fronten een echte Deutz-Fahr. De veehouderstrekker met klasse.
help
Europa-proof : New Holland T8.420 : proefrit \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Horst, A. van der \ 2014
Vorig jaar introduceerde New Holland de in de Verenigde Staten gebouwde T8-serie met een traploze AutoCommand-bak. De fabrikant heeft zijn uiterste best gedaan om met deze trekker het zijn Europese klanten naar de zin te maken.
help
Ongecompliceerd : Landini PowerMondial 120 \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Beunk, H. \ 2014
De Landini Power Mondial 120 is vooral een mechanische trekker. Op de hectareteller en de aansturing van de hef na heeft hij geen elektronica aan boord. Op de kwaliteit en afwerking is weinig aan te merken.
help
Boerenklasse : Deutz-Fahr 5100 gewikt en gewogen : test \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Beunk, H. \ 2014
Na decennialang drie cijfers is het nu wennen aan vier cijfers in de type-aanduiding. Voor de rest is de 5100 op alle fronten een echte Deutz-Fahr. De trekker straalt klasse uit en heeft dat ook. De nieuwe slanke neus maakt dat duidelijk.
help
Japanse nieuwkomer in het Europese 100 pk-segment \ Tuin en park techniek [Artikel]
Beerling, W. \ 2014
De Iseki TJA 808o en 8100 volgen de TJ-serie op. De Japanse fabrikant heeft de serie niet alleen wat opgeleukt. Dankzij de nieuwe dimmensies betreedt Iseki in Europa nu een markt, waarop het merk voorheen niet actief was.
help
Keuzemoment : John Deere 6110RC \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Zevenbergen, G. \ 2014
Lichter, wendbaarder en goedkoper. De John Deere 6110RC kent wel een paar voordelen ten opzichte van de 6115M of 6105R. De keus van John Deere in de 115 pk-klasse is groot. Het prijsverschil klein.
help
De kruimels zijn voor Agribex \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Horst, A. van der \ Zevenbergen, G. \ 2014
Agribex, de gezellige mechanisatietentoonstelling in Brussel, is een prima plek om nog eens na te genieten van het Agritechnicanieuws. Hier en daar zijn ook nog een paar echte noviteiten te vinden.
help
Brædspørtrekker : Denen bouwen nieuw concept \ Landbouwmechanisatie : vakblad voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers [Artikel]
Hoenderken, J. \ 2014
Grote landbouwmachines brengen schade toe aan de structuur van de grond en mogen amper meer over de weg. Dat moet toch anders kunnen? De Deense akkerbouwer Jens K. Kjeldahl bedacht een breedspoortrekker, de Wide Span 9000, die over vaste rijpaden rij ...
help
Wissel voor Agrofarm \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Zevenbergen, G. \ 2014
Deutz-Fahr vervangt de Agrofarm-serie door de nieuwe 5G. Deze handige trekker slaat geen gek figuur op een melkveebedrijf.
help
De toekomst is er nu \ Veehouderij Techniek [Artikel]
Beunk, H. \ 2014
De autonome trekker was er al in theorie en nu is-ie er ook in de praktijk: de Greenbot kan het allemaal zelf. Hij maait bijvoorbeeld terwijl u melkt.
help
New Holland verruimt Gamma met T6 en T8 autocommand \ De loonwerker : onafhankelijk maandblad voor de Nederlandse loonwerksector [Artikel]
Van den Berghe, L. \ 2013
New Holland introduceerde de T6 in AutoCommand uitvoering op de Sima in het voorjaar van 2013. Loonwerker mocht proefrijden op dit model én met de nieuwe T8 AutoCommandn op de beursterreinen van Libramont. Daarnaast werden ook 5 nieuwe modellen (6 to ...
help
Case IH en FPT-motoren samen naar Agritechnica \ De loonwerker : onafhankelijk maandblad voor de Nederlandse loonwerksector [Artikel]
Bakker, A. \ 2013
Op de velden van loon- en akkerbouwbedrijf Agro Bördegrun Farm in de omgeving van Magdeburg (Duitsland) toonde Case IH in samenwerking met FPT powertrainmotoren een aantal noviteiten aan de pers. Deze zullen tijdens Agritechnica in Hannover aan het g ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.