Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 11 / 11

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="trekkers"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Veilig gebruik van landbouwmachines [Brochure]
Cauwelier, D. \ [ca. 2015]
Elke Vlaamse land- en tuinbouwer wordt tijdens de uitoefening van zijn job geconfronteerd met een aantal risico’s. Landbouwvoertuigen en machines zorgen elk jaar opnieuw voor heel wat ongevallen, zowel op de openbare weg als op het erf of op het veld ...
help
Alles over het trekkerrijbewijs [Brochure]
2014
Brochure met informatie over het trekkerrijbewijs (T-rijbewijs): vergelijking met het trekkercertificaat, de feiten, wat komt er bij kijken en wat zijn de kosten.
help
New Holland NH2 hydrogen powered tractor [Brochure]
[ca. 2011]
Brochure van de waterstoftrekker van New Holland.
help
Instructiekaart veilig werken : welzijn op het werk : aanhangwagen tractor [Brochure]
2011
De instructiekaart over veilig werken bevat algemene richtlijnen, veiligheidsvoorzieningen en preventiemaatregelingen bij het gebruik van de aanhangwagen tractor.
help
Wettelijke verplichtingen voor een tractor met aanhangwagen : instructiekaart veilig werken - welzijn op het werk [Brochure]
2011
De instructiekaart over veilig werken bevat algemene richtlijnen, veiligheidsvoorzieningen en de wettelijke verplichtingen voor een tractor met aanhangwagen.
help
Hoogwerker : instructiekaart veilig werken - welzijn op het werk [Brochure]
2011
De instructiekaart over veilig werken bevat algemene richtlijnen, veiligheidsvoorzieningen en preventiemaatregelingen bij het gebruik van de hoogwerker.
help
Hakselaar gemonteerd op tractor : instructiekaart veilig werken - welzijn op het werk [Brochure]
2011
De instructiekaart over veilig werken bevat algemene richtlijnen, veiligheidsvoorzieningen en preventiemaatregelingen bij het gebruik van een hakselaar gemonteerd op de tractor.
help
Aan/afkoppelen van de werktuigen aan de frontlader : instructiekaart veilig werken - welzijn op het werk [Brochure]
2011
De instructiekaart over veilig werken bevat algemene richtlijnen, veiligheidsvoorzieningen en preventiemaatregelingen bij het en aan- en afkoppelen van werktuigen aan de frontlader.
help
Eenassige trekker : instructiekaart veilig werken - welzijn op het werk [Brochure]
2011
De instructiekaart over veilig werken bevat algemene richtlijnen, veiligheidsvoorzieningen en preventiemaatregelingen bij het gebruik van de eenassige tractor.
help
Boslier gemonteerd op tractor: instructiekaart veilig werken - welzijn op het werk [Brochure]
2011
De instructiekaart over veilig werken bevat algemene richtlijnen, veiligheidsvoorzieningen en preventiemaatregelingen bij het gebruik van de boslier, gemonteerd op de tractor. Boslieren kunnen grote krachten ontwikkelen en vragen daarom kennis, inzic ...
help
Stofdichte (overdruk-)cabine [Brochure]
[ca. 2005]
Werkblad met instructies over het gesloten houden van de cabine bij stoffige werkzaamheden zoals bij het verwijderen van mest. In principe zijn alle nieuwere werktuigen (bijvoorbeeld trekkers, hakselaars, loaders, combines, shovels en kranen) met cab ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.