Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verkeerspatronen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
VINEX en mobiliteit : hoe succesvol kun je zijn? \ Ruimte in debat / Ruimtelijk Planbureau [Artikel]
Schwanen, T. \ 2005
Schwanen (Planologie, Utrecht) vraagt meer aandacht voor de sociologische en psychologische achtergronden van het mobiliteitsgedrag
help
Grillig recreatieverkeer strak managen : zoeken naar 'best practices' \ Verkeerskunde : maandblad van de ANWB [Artikel]
Veggel, P. van \ 2005
Recreatieverkeer is naast het woon-werkverkeer een belangrijke veroorzaker van files. Hoewel minder spraakmakend, is recreatieverkeer vaak een lastig probleem door zijn grilligheid en onvoorspelbaarheid. De aanpak van het recreatieve verkeer vraagt o ...
help
Gemeenten kunnen luchtkwaliteit verbeteren : eerste publicatie uit reeks "luchtkwaliteit en verkeer" uitgegeven \ Wegen : magazine voor verkeer, grond-, water- en wegenbouw [Artikel]
2005
Omdat autoverkeer slecht is voor de luchtkwaliteit, kunnen juiste verkeersmaatregelen een bijdrage leveren aan de verbeterde luchtkwaliteit. CROW publiceerde in dit kader "Wegen naar schonere lucht"
help
Minder auto's bij de schoolpoort : 'verkeersslang' verbetert verkeersveiligheid en vermindert CO2 uitstoot \ Verkeerskunde : maandblad van de ANWB [Artikel]
Moederscheim, N. \ Buijs, W. \ 2005
Te vaak nemen ouders de auto om hun kroost naar school te brengen. Via het project "verkeersslang" van DTV Consultants worden ouders via hun kinderen benaderd om een alternatief te gebruiken. De 'prestaties' van de kinderen worden gemeten, getoond op ...
help
Openbaar vervoer over water : reizigersonderzoek op vijf trajecten [Boek]
Werff, H. van der \ Veenma, K. \ 2005
In het kader van het project 'Kennisbank OV over water' zijn in de zomer en het najaar van 2004 vragenlijsten uitgezet op de vijf OV over waterverbindingen die Nederland rijk is. Doel van dit reizigersonderzoek was het verkrijgen van inzicht inhet ge ...
help
Van parkeerbeheer naar mobiliteitsmanagement - 11: Park&Ride (P+R) in het buitenland [Boek]
MuConsult \ Willemse communicatie \ 2005
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.