Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 10 / 10

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="verzekering"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Ontwikkelingen in de sociale zekerheid \ ESB Economisch statistische berichten [Artikel]
Kam, F. de \ 1991
Bespreking, gebaseerd op een voordracht van het Nederlands Genootschap voor Sociale Zekerheid op 2 oktober 1991, van de Nota Sociale Zekerheid 1992
help
Verzekering en pensioen \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Ven, P. van de \ Kam, F. de \ Metze, M. \ 1989
Speciaal nummer over 'Verzekering en pensioen' met onder andere een bespreking van regelingen die het onderscheid tussen VUT en pensioen zullen doen vervagen, een analyse van de verstrekkende gevolgen van steeds fijnmaziger risicoclassificatie bij le ...
help
De inkomens in 1989 : opgelucht ademhalen in de eigen woning \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Kam, F. de \ 1989
De ontwikkelingen in salarissen en uitkeringen in 1989
help
Belastinghervorming \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Kam, F. de \ 1988
Herziening van de Nederlandse loon- en inkomstenbelasting en de heffingen voor de sociale zekerheid
help
Het einde van de werkloosheid? \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Kam, F. de \ 1987
Lagere loonkosten in combinatie met workfare (=werken voor je uitkering) kunnen er voor zorgen dat de werkloosheid zich oplost in het begin van de jaren negentig
help
Naar een nieuw stelsel van sociale zekerheid \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Kam, F. de \ 1984
Samenvatting van de inhoud van de adviesaanvraag stelselherzieningen voor verschillende huishoudtypes
help
Afscheid van het paradijs \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Kam, F. de \ Nypels, F. \ 1984
Het huidige minimum-uitkeringsniveau is niet te handhaven, omdat het onbetaalbaar is en omdat de verhouding tussen de positie van de "minima" en die van de doorsnee werknemer zoek is
help
Afscheid van het paradijs : de herziening van de sociale zekerheid [Boek]
Kam, F. de \ Nypels, F. \ 1984
help
Haalt de sociale zekerheid 2024? \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Hooijmans, E. \ Kam, F. de \ Tulder, F. van \ 1983
De gevolgen van de voorziene demografische ontwikkeling in Nederland voor de sociale-zekerheidsuitgaven
help
Haalt Nederland zijn AOW? : themanummer \ Intermediair : informatie voor leidinggevende functionarissen [Artikel]
Kam, F. de \ Velema, W. \ Vuijsje, F. \ 1983
Geschiedenis van de AOW en de financieringsmoeilijkheden door de sterke groei van het aantal bejaarden Gekeken wordt hoe dit probleem in West-Duitsland, Belgie, Frankrijk en Engeland opgelost wordt
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.