Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="voedersystemen"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Voer vliegt 120 km/uur \ De pluimveehouderij [Artikel]
Bijleveld, H. \ 2011
Met een deels ondergronds blaastransportsysteem voorziet Paul Geens zijn hennen van zelf gemengd voer met wel 47 procent CCM.
help
Dubbel focus: Hendrix UTD komt met aparte voeders voor kooi- en scharrelkippen \ De pluimveehouderij [Artikel]
Bijleveld, H. \ 2005
Het nieuwe voerprogramma Focus K voor kooikippen en Focus S voor scharrelkippen. Dubbelfocus, maar ook varifocus, want binnen de twee voerprogramma's zijn allerlei variaties mogelijk om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van de leghen e ...
help
En wat doen de anderen?: aparte voeders voor scharrel- en kooikippen \ De pluimveehouderij [Artikel]
Bijleveld, H. \ 2005
Overzicht van reacties van veevoederfabrikanten die ook speciale legvoeders voor kooi- en scharrelkippen in hun assortiment hebben
help
PP - studiemiddag vleeskuikenhouderij : voersturing centraal \ De pluimveehouderij [Artikel]
Bijleveld, H. \ 1996
Samenvatting van drie inleidingen over recente proefresultaten, praktijkervaringen en economische cijfers van voersturing
help
Legtoets is erg arbeidsintensief : twee man op 3.520 hennen \ De pluimveehouderij [Artikel]
Bijleveld, H. \ 1994
Het Toetsbedrijf in Lelystad is geen gewoon legpluimveebedrijf. Door de handmatige voerverstrekking en eierverzameling is het een erg intensief bedrijf. Een bedrijfsreportage
help
Kruien maar! \ De pluimveehouderij [Artikel]
Bijleveld, H. \ 1993
Speciale kruiwagen voor het uitrijden van voer over het kuikenpapier
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.