Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 12 / 12

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Trefwoord="waterverontreiniging"
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Discussienota: de waterkwaliteit van het toekomstige zoete Zeeuwse Meer [Boek]
Klomp, R. \ 1973
help
Een onderzoek naar de vervuiling van de Westerschelde [Boek]
Merks, A.G.A. \ 1973
help
Nota waterkwaliteitsbeheer in Zuid-Holland : mede dienend als toelichting op het saneringsplan waterkwaliteit Zuid-Holland [Boek] - Herz. uitg.
1973
help
Bepaalde aspekten van de watervervuiling rond Mijdrecht : interfakultaire Werkgroep voor milieuonderzoek aan de Vrije Universiteit [Boek]
Kuiper, H. \ Loorij, T. \ Zonneveld, G. \ 1973
help
Het milieu en de koelwatertemperaturen van elektrische centrales [Boek]
Verwey, J. \ 1973
help
Schets van de watervervuiling in het stroomgebied van de Eem [Studentenverslag]
Landbouwhogeschool Wageningen \ 1973
help
Aanbevelingen omtrent het frequent meten van microverontreinigingen in oppervlaktewater [Boek]
Rijksinstituut voor Zuivering van Afvalwater \ 1973
help
Verslag van het onderzoek dat eind 1972 is verricht naar de hydrologie en de hoedanigheid van water en slib in en rond het Naardermeer [Boek]
Noord-Holland. Provinciale Waterstaat \ 1973
help
Onderzoek naar de visfauna in het Kromme Rijn gebied, februari 1971 - december 1971 [Boek]
Dogterom, N. \ 1973
De Kromme Rijn is plaatselijk sterk vervuild. Het doel van dit onderzoek was na te gaan welke invloed deze vervuiling heeft en heeft gehad op het voorkomen en de verspreiding van vis in de (stromende) wateren van het Kromme Rijn gebied.
help
Onderzoek naar de invloed van gierlozing op de macrofauna van enige wateren bij Asten (N. Brabant), juli 1972 t/m maart 1973 [Boek]
Kajim, L.A. \ [ca. 1973]
help
Oecologisch onderzoek aan epifytische di[a]tomeeengemeenschappen in het Naardermeer, speciaal in relatie tot watervervuiling [Boek]
Dam, H. van \ 1973
Het doel van het onderzoek was om de mate en herkomst van de aan de blauwwierbloei ten grondslag liggende vervuiling vast te stellen aan de hand van analyse van microfytengemeenschappen, periodieke chemische bepalingenen en bepalingen van het zuursto ...
help
Eutrofie en organische vervuiling van het oppervlaktewater in West - Nederland [Boek]
Toussaint, C.G. \ Steenvoorden, J.H.A.M. \ 1973
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.