Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=ARTIKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De tuinarchitectuur van de Zochers : deel 2 : inventarisatie van de werken van C.G. Zocher (1796 - 1863) en L.P. Zocher (1820 - 1915) \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]
Oldenburger-Ebbers, C.S. \ 1991
help
De tuinarchitectuur van de Zochers : deel 3 : enige proeven van ontwerpanalyses van projecten van J.D. Zocher sr. en jr., C.G. Zocher en L.P. Zocher, gezien in het licht van de ontwikkeling van de negentiende eeuwse landschapsstijl in Nederland \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]
Oldenburger-Ebbers, C.S. \ 1991
help
Bibliografie van in 1990 verschenen publikaties betreffende de geschiedenis van de Nederlandse tuinarchitectuur \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]Bijbehorende website
Missel, L. \ 1991
help
De teloorgang van de bongerds \ Natuur en milieu : maandblad van de Stichting Natuur en Milieu [Artikel]
Bosch, T. van den \ 1991
Historische beschouwing en een pleidooi voor het behoud van de hoogstamboomgaard in Nederland
help
De Haarlemmerhout : Dl 1. Stressfactoren in een oud stadsbos en mogelijkheden tot herstel \ Nederlands bosbouwtijdschrift [Artikel]
Dopheide, J.C.R. \ Verstraten, J.M. \ 1991
help
Natuurlijk groen een zaak van samenwerking. Omgaan met de levende stad. De grootst mogelijke kleine stap \ Groen : vakblad voor groen in stad en landschap [Artikel]
Galjaard, B.J. \ 1991
In deze drie artikelen wordt verslag gedaan van het symposium "Natuur in de stad", dat op 21 en 22 november 1990 te Rhenen werd gehouden. Het symposium was georganiseerd door beleid, onderzoek en praktijk: Directie Natuur, Milieu en Faunabeheer, De D ...
help
Het Amsterdamse Bos \ Nederlands bosbouwtijdschrift [Artikel]
Bregman, H. \ 1991
help
De Haarlemmerhout. 2. Beheersmogelijkheden in een oud stadsbos \ Nederlands bosbouwtijdschrift [Artikel]
Guldemond, J.L. \ 1991
help
Het Rijsterborgher - park \ Dendroflora [Artikel]
Hoekstra, A. \ 1991
Artikel over het plantmateriaal, tuinarchitectuur en historie van het Rijsterborgher-park in Deventer
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.