Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=ARTIKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De alleskunners van de noordelijke klei: zeldzame huisdierrassen : het Groninger paard \ Oogst : CLO-land en tuinbouwblad [Artikel]
Ommeren, J. van \ 1991
Kenschetsing van het vroegere en hedendaagse fokbeleid
help
Zeldzame huisdierrassen : de Nederlandse landgeit : de berkenschillers van Mariapeel \ Oogst : CLO-land en tuinbouwblad [Artikel]
1991
Ervaringen met de inzet van de Nederlandse landgeit als natuurlijke grazer in een natuurterrein in de buurt van Mariapeel (Noord-Brabant)
help
Selektie en inzet van proefberen \ Varkens : officieel orgaan van het Nederlands Varkensstamboek [Artikel]
Dam, B.P. van \ 1991
Op jaarbasis worden voor de rassen Nederlands Landras, Groot Yorkshire zeugenlijn en Groot Yorkshire berenlijn binnen het Nederlands Varkensstamboek een beperkt aantal proefberen ingezet
help
Zwartbles-stamboek slokt vrije tijd op : Zweer de Bruin, Geldermalsen \ Het schaap : vakblad voor de schapenhouder waarin opgenomen de officiele mededelingen van Het Texels Schapenstamboek en van Het Texels Schapenstamboek in Noord-Holland [Artikel]
Engelen, J. \ 1991
De administrateur van het Zwartbles-stamboek aan het woord over de goede eigenschappen en de fokkerij-koers van dit schaap, dat hijzelf ook houdt
help
Melkeiwitten en witte bloedcellen van Lakenvelder koeien \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Buis, R.C. \ Deblonde, J. \ 1991
De Lakenvelder onderscheidt zich op de onderzochte kenmerken: melkeiwitvarianten en variatie van witte bloedcellen, van enkele andere zwartbonte rassen.
help
Hollandse parkrunderen \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
1991
Uit het Roijinga-archief: artikel uit De Nieuwe Veldbode 28-3-1914.
help
Erfelijkheidsleer en hondenfokkerij. \ Genetic Counselling Services [Artikel]
Gubbels, E.J. \ 1991
Artikel over erfelijkheidsleer in de hondenfokkerij. Speciale aandacht voor inteelt.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.