Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=CGN
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De zwartbles gaat trots een goede toekomst tegemoet \ Het schaap : vakblad voor de schapenhouder waarin opgenomen de officiele mededelingen van Het Texels Schapenstamboek en van Het Texels Schapenstamboek in Noord-Holland [Artikel]
Sluis, W. van der \ 1983
Het een en ander over de oprichting van een stamboek voor de zwartblesschapen. Bespreking van enige eigenschappen van dit ras. Het aantal leden nam in 1982 toe van 165 tot 215
help
Bijdrage tot de optimalisatie van de schapenhouderij. 1. Voortplantingsresultaten bij de kruisingen tussen het Inlands Melkschaap en het Suffolkras in vergelijking met Suffolk- en Texelooien \ Landbouwtijdschrift [Artikel]
Osselaer, P. van \ Michels, H. \ Moreels, A. \ 1983
In dit artikel worden de voortplantingsresultaten samengevat van tot op heden uitgevoerde kruisingen van het Inlands Melkschaap met het Suffolkschaap. Hieruit blijkt ondermeer dat de worpgrootte van Melkschaapooien gedekt door een Suffolkram duidelij ...
help
Bijdrage tot de optimalisatie van de schapenhouderij. 2. Het geboortegewicht en de postnatale gewichtstoename bij de kruisingsprodukten van het Inlands Melkschaap en het Suffolkras \ Landbouwtijdschrift [Artikel]
Osselaer, P. van \ Moreels, A. \ Michels, H. \ 1983
Verslaggeving van een onderzoek waarbij het geboortegewicht en de postnatale gewichtstoename (tot 15 kg lichaamsgewicht) van F1- en F2-kruisingslammeren worden vergeleken met die van Suffolk- en Texellammeren. Deze resultaten zijn verkregen na drie n ...
help
Blauwe texelaars; bestaande kleurvariant of kruisingsproduct? \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Dieters, L.A. \ 1983
Is de blauwe texelaar nu echt een kleurvariant binnen het texelse schaperas of is het een nieuwe creatie van een enkele fokker?
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.