Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=CGN
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Hond van de maand: de Drentsche patrijshond, een Nederlands jachthondenras \ De Nederlandsche jager : orgaan van de Nederlandsche hondensport [Artikel]
Booij, A.J. \ 1988
45 Jaar geleden werd deze hond als ras erkend en de vereniging "De Drentsche Patrijshond" bestaat 40 jaar. Een terugblik om hen te gedenken die veel voor dit ras hebben betekend zoals mevrouw M.C.S. Baronesse van Hardenbroek en de heer G.J. van Heek ...
help
Feed intake and energy utilization in dairy cows of different breeds [Proefschrift]
Oldenbroek, J.K. \ 1988
Op basis van voeropnameproeven met 4 rassen: de Jersey, de Holstein Friesian, de Nederlandse zwartbonte en de Nederlandse roodbonte (MRIJ), worden verschillen tussen melkveerassen in voeropname beschreven en in de verdeling van de netto-energie in he ...
help
Zeldzame schapenrassen in de DDR \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Schubert, M. \ 1988
Beschrijving van de zeldzame schapenrassen in de Duitse Democratische Republiek (DDR).
help
Oude Nederlandse eendenrassen \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Zaan, H. v.d. \ 1988
Oude eendenrassen, zoals de Noordhollandse Spreeuwkopeend en Krombekeend worden besproken.
help
Mensen met oude huisdierrassen in een openluchtmuseum \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Westenbrink, F. \ 1988
Het houden van Drentse Heideschapen en Schoonebeekers.
help
Genotype x environment interactions in pig breeding programmes [Proefschrift]
Merks, J.W.M. \ 1988
Aan het eind van de jaren 70 kwam uit diverse onderzoekingen naar voren dat de verbanden tussen de prestaties onder toetsomstandigheden en onder praktijkomstandigheden aanzienlijk lager uitvielen dan theoretisch verwacht mocht worden. Daarom werd een ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.