Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 7 / 7

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=CGN
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Ons Trekpaard en de Haflinger : officieel orgaan van de Koninklijke Vereniging "Het Nederlandsche Trekpaard" [Serie]
Koninklijke Vereniging "Het Nederlandsche Trekpaard" \ 1989-1996
help
Het extensief houden van schapen is onze toekomst : Nico Wildeboer suksesvol met ruim 70 jaar oude stam van Zwartblesschapen \ Friesch landbouwblad : officieel orgaan der Friesche Maatschappij van Landbouw : tevens orgaan van de Bond van Plattelandsvrouwen in Friesland en van de Jongerein [Artikel]
Hovenga, M. \ 1989
In een gesprek met de oud-voorzitter van het Nederlands Zwartbles Schapenstamboek komen de historie, het stamboek, de kleurenfokkerij en de pluspunten van deze houderij aan de orde
help
Lakenvelders: zeldzaam mooi in het Brabantse landschap \ Veeteelt : magazine van het Koninklijk Nederlands Rundvee Syndicaat NRS [Artikel]
Strikwerda, R. \ 1989
Een bedrijf in Sterksel is onlangs officieel erkend als fokcentrum voor Lakenvelders
help
De Groninger meeuw \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Boks, A. \ 1989
Herkomst en beschrijving van de Groninger Meeuw.
help
De Groninger Slenke duiven \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Houten, F.J. van \ 1989
Beschrijving van de Groninger Slenk.
help
Het Groninger paard, uniek, solide, veelzijdig \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Boer, H.C. den \ 1989
Het Groninger paard: de geschiedenis, de omschakeling ten gevolge van de mechanisatie van de landbouw, het overleven van dit wegkwijnende landras, de doelen bij de instandhouding en stimulering van de fokkerij van het Groninger paard, de weg naar het ...
help
Een land van vee : hoofdlijnen uit de geschiedenis van de Nederlandse veehouderij in de periode 1500-1900 \ Zeldzaam huisdier [Artikel]
Bieleman, J. \ 1989
Geschiedenis van de veehouderij in de periode 1500-1900.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.