Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 5 / 5

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Natuurbehoud op de Haagsche \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Iersel, H. van \ 1997
De golfsport legt, in Nederland, zeker in vergelijking met andere buitensporten een relatief groot beslag op de kostbare ons omringende ruimte. Mede daarom zal een beheerder van een golfterrein op een verantwoorde manier met de golfbaan om moeten gaa ...
help
Howdy, from Texas \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Iersel, H. van \ 1997
De lezingen van James Beard op de studiedag bestreken een groot aantal onderwerpen op het gebied van greenmanagement waaronder het verschijnsel Black Layer, Dry Spot of Dry Patch en de voor-en nadelen van greens uit Poa Annua.
help
Let the air come through \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Iersel, H. van \ 1997
Beluchten van greens gebeurt al sinds jaar en dag via de bovenkant Nogal logtsch, zal iedereen zeggen, want er is toch geen andere methode. Toch zijn er in Amerika al zo'n kleine tien jaar systemen op de markt die de greens via de onderkant beluchten ...
help
Op vakantie of blind \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Iersel, H. van \ 1997
In 1997 is een record aantal banen geteisterd door schimmelziektes. Een greenkeeper omschreef het zelfs als schimmelexplosie.
help
Het buitenste binnenland \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Iersel, H. van \ 1997
Dit artikel gaat over golfbaan "Amelander Duinen" , en wel in de vorm van een interview met manager Hendrik Engels.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.