Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 4 / 4

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Big Brother zit gewoon in je trimmer, rider of kettingzaag : Husqvarna introduceert fleet services-systeem voor zijn professionele machinelijn \ Stad + groen : vakblad over openbaar groen en het vergroenen van de buitenruimte [Artikel]
Iersel, H. van \ 2014
In 1948 schreef George Orwell het boek 1984. Het idee van het boek: een dictator met de naam Big Brother, die ons compleet controleert en alles wat wij doen of laten weet. 1984 is inmiddels alweer 30 jaar geleden en alles in ogenschouw nemend is het ...
help
Dolmar zaagt met accutechnologie aan de poten van Stihl \ Boomzorg : vakblad voor boomverzorging en boombeheer in de openbare ruimte [Artikel]
Iersel, H. van \ 2010
Vraag honderd boomverzorgers wat hun populaire motorkettingzaag is en in 99% van de gavallen zal Stihl genoemd worden. Voor de meeste boomverzorgers is de MS 200 od 192 de ideale machine om werk in de boom met de juiste combinatie van power en handel ...
help
More power to the people! \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Iersel, H. van \ 2008
John Deere is zonder enige twijfel de breedste aanbieder van machines voor tuin, park en golf. John Deere noemt zich daarom niet helemaal onterecht ook marktleider in dit segment van de markt. Verkoopleider Gertjan Lansink: “Toen ik 1987 bij John Dee ...
help
Let the air come through \ Greenkeeper : vakblad voor greenkeeping [Artikel]
Iersel, H. van \ 1997
Beluchten van greens gebeurt al sinds jaar en dag via de bovenkant Nogal logtsch, zal iedereen zeggen, want er is toch geen andere methode. Toch zijn er in Amerika al zo'n kleine tien jaar systemen op de markt die de greens via de onderkant beluchten ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.