Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Onzekerheid in staart uienmarkt \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
Strubbelingen bij de export naar Rusland en vragen rond voorraden hullen het eind van het uienseizoen in onzekerheid. Het prijsniveau blijf relatief hoog.
help
Angst voor minder kilo's en doorwas \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
De vroege aardappelen hebben in elk geval fors geleden door de droogte. Zorgen zijn er nu ook over de kwaliteit van de hoofdoogst. Een marktoverzicht.
help
Gevecht om goede aardappelen begint \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
Minder aardappelen en een goedlopende export leggen een stevige bodem voor de prijs in de aardappelmarkt. Dat heeft ook gevolgen voor de fritesaardappelen.
help
Pootaardappel laat op gang, maar gewild : thema pootgoed \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
De markt voor pootaardappelen profiteert van de positieve stemming bij consumptieaardappelen. De late oogst is niet best, maar de consequenties vallen mee.
help
Voldoende prijsrek in stabiele uienmarkt \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
De prijzen op de uienmarkt zijn stabiel. Gezien de ontwikkeling van vraag en aanbod is er ruimte voor een prijsverbetering. De kwaliteit is een zorgenkindje.
help
Ook grillige kopers van uien zijn welkom \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
De uienexport floreert en kent meerdere vaste afzetkanalen. Maar ook de minder stabiele afzetmarkten dragen bij aan de mooie prijzen van dit moment
help
Mager restkanaal voor blauwe knollen \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
Blauw in aardappelen is dit seizoen een fors probleem. Telers die niet met partijen naar de fabriek kunnen, moeten genoegen nemen met een paar cent per kilo
help
Prijzen fritesgeschikt kunnen alle kanten op \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
De markt voor fritesaardappelen is door Belgische vraag in vriendelijker vaarwater terechtgekomen. Het is de vraag of de positieve stemming kan stand houden.
help
Graan deint vaker mee op de oliegolven \ Boerderij. Editie akkerbouw [Artikel]
Stevens, R. \ 2010
De graannoteringen komen tot stand in een complex geheel van factoren. Door de opkomst van biobrandstoffen neemt de invloed van olie toe.
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.