Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 774

 • help
 • uw selectie
 • export
  U kunt maximaal 250 titels exporteren. Verfijn uw zoekactie..
 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
De hovenier : vakblad voor alle hoveniers [Tijdschrift]
2018-
help
Bio-based world quarterly [Tijdschrift]
2017
help
Maatwerk voor bomen : wat hebben bomen in de hoogstedelijke omgeving nodig? [Tijdschrift]
Sneep, W. \ 2017
De groeiplaats die een boom nodig heeft om gezond tot wasdom te komen, moet in een stedelijke omgeving geconstrueerd worden. Dit dossier geeft een uitgebreid overzicht van de groeimedia en groeiconstructies die daarvoor beschikbaar zijn. Het is nadru ...
help
2016-
help
OntwikkelingsZaken : ondernemen met oog voor economische zelfstandigheid \ WereldZaken : E-zine over internationaal ondernemen [Tijdschrift]
2016
Gelijke rechten en kansen voor mannen en vrouwen op de arbeidsmarkt. Dat is een speerpunt van de Nederlandse overheid. Maar wat betekent dit principe bij ondernemen in het buitenland? In het e-zine OntwikkelingsZaken aandacht voor ondernemen met oog ...
help
HZ Discovery [Tijdschrift]
2016-
help
Stadswerk magazine [Tijdschrift]
2016-
help
Innovatieve materialen [Tijdschrift]
2016-
Innovatieve Materialen is speciaal gericht op de civieltechnische sector en de bouw. Het gaat over ontwikkelingen op het gebied van duurzame, innovatieve materialen en/of de toepassing daarvan in bijzondere constructies.
help
De straadkrant [Tijdschrift]
2016-
De straat is dé plek waar werk kan worden gemaakt van een beter (stedelijk) leefklimaat. Of het nu gaat om het ontstenen van tuinen, waterdoorlatende verhardingen of groenblauwe daken. In de StraaDkrant staan allerlei inspirerende voorbeelden hoe je ...
help
Nieuwsbrief kennismaker varkenshouderij [Tijdschrift]
2015-
Nieuwsbrief van de Kennismaker Varken, een doorlopend afstudeerproject van HAS Hogeschool in samenwerking met VIC Sterksel. Het project heeft als doel een goede samenwerking te creëren tussen het onderwijs, het onderzoek, het bedrijfsleven, de primai ...
help
Holland food innovations [Tijdschrift]
2015
help
Water matters : kenniskatern voor waterprofessionals [Tijdschrift]
Stichting H2O \ Koninklijk Nederlands Waternetwerk \ 2015-
Water Matters is het kenniskatern van H2O. Het verschijnt twee keer per jaar, als bijlage bij Vakblad H2O. De uitgave van Water Matters (een initiatief van Koninklijk Nederlands Waternetwerk) wordt mogelijk gemaakt door: Alterra Wageningen UR, ARCADI ...
help
Rijksjaarverslag ... J Deltafonds\Tweede Kamer der Staten-Generaal [Tijdschrift]
2015-
Jaarverslag van het Deltafonds, Hoofdstuk J van de Rijksbegroting.
help
Kennis & innovatie [Tijdschrift]
2015-
Kennis & Innovatie is een katern van Agro & Chemie dat tot stand komt in samenwerking met het Centre for Biobased Economy (CBBE) en het Centre of Expertise Biobased Economy (CoeBBE).
help
Berichten buitenland : voor de Nederlandse agribusiness [Tijdschrift]
Netherlands \ [?]-2015
help
Internationale spectator [Tijdschrift]
Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken \ Koninklijk Instituut voor Internationale Betrekkingen \ 1947-
help
EZ in Beeld [Tijdschrift]
2015-
help
Agrarische grondmarkt : kwartaalbericht van LEI Wageningen UR en Kadaster [Tijdschrift]
LEI Wageningen UR \ 2015-
De gemiddelde agrarische grondprijs in Nederland is in het 2e kwartaal van 2015 uitgekomen op ongeveer 55.000 euro per ha. Dit is vrijwel gelijk aan de prijs in de twee voorafgaande kwartalen (figuur 1). Ten opzichte van het gemiddelde niveau van 201 ...
help
Trends in Nederland ... [Tijdschrift]
Centraal Bureau voor de Statistiek \ 2015-
help
Oekologie und Landbau : Zeitschrift der Stiftung Oekologischer Landbau [Tijdschrift]
International Federation of Organic Agriculture Movements \ 1989-
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.