Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 174

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
STOWA droogtebulletin [Nieuwsbrief]
2018
STOWA heeft samen met SAT-WATER een speciaal droogtebulletin uitgebracht. Hierin vertellen we kort wat waterbeheerders precies doen en welke rol de inzet van remote sensing en het gebruik van satellietdata daarbij kunnen spelen. In het nieuwsbulletin ...
help
LNV in Beeld [Nieuwsbrief]
2018-
help
De Blaarkopper september 2018 \ De Blaarkopper : nieuwsbrief over Blaarkopvee [Nieuwsbrief]
2018
Nieuwsbrief van de Blaarkopstichting, september 2018
help
De Blaarkopper Februari 2018 \ De Blaarkopper : nieuwsbrief over Blaarkopvee [Nieuwsbrief]
2018
Nieuwsbrief De Blaarkopper, februari 2018
help
Nieuwsflits [Nieuwsbrief]
Kennisplatform Risicobenadering \ 2017
Nieuwsflits nr. 9 van het Kennisplatform Risicobenadering van het HWBP. Daarin ook aandacht voor de faalkansanalyse voor kabels en leidingen in waterkeringen. Dit nav de gevraagde review door KPR op de studie van TNO/Deltares over dit onderwerp.
help
Emissieloos telen 2017 [Nieuwsbrief]
Hooijmans, A. \ 2017
4 nieuwsbrieven uit 2017 over emissieloos telen. De overheid en de sector hebben afspraken gemaakt over het verminderen van de lozingen van drainwater, met als eindpunt een (nagenoeg) emissieloze glastuinbouw in 2027. Met een consortium van bedrijven ...
help
De Blaarkopper september 2017 \ De Blaarkopper : nieuwsbrief over Blaarkopvee [Nieuwsbrief]
2017
Nieuwsbrief De Blaarkopper september 2017
help
De Blaarkopper Januari 2017 \ De Blaarkopper : nieuwsbrief over Blaarkopvee [Nieuwsbrief]
2017
Nieuwsbrief van de Blaarkopstichting, verschijnt 2 keer per jaar. Deze aflevering een bedrijfsreportage, blaarkoppen in cijfers, stiereninformatie, uitnodiging voor blaarkopstudiedag, losse nieuwtjes en activiteiten
help
Circulaire & biobased economy nieuwsbrief [Nieuwsbrief]
2016-
Deze nieuwsbrief brengt al het Circular & Biobased Economy-nieuws van Wageningen University & Research.
help
Circular & Biobased Economy newsletter [Nieuwsbrief]
2016-
This newsletter provides all Circular & Biobased Economy news of Wageningen University & Research.
help
De Blaarkopper september 2016 \ De Blaarkopper : nieuwsbrief over Blaarkopvee [Nieuwsbrief]
2016
Nieuwsbrief van de Blaarkopstichting.
help
De Blaarkopper februari 2016 \ De Blaarkopper : nieuwsbrief over Blaarkopvee [Nieuwsbrief]
2016
Nieuwsbrief van de Blaarkopstichting
help
Teeltkrant voor biologische teelt : nieuws & advies [Nieuwsbrief]
2015-
Krant van Agrifirm Plant krant vol kennis, ontwikkelingen, tips en onderzoek. Met resultaten, adviezen en informatie specifiek voor de biologische teelt.
help
Berichten buitenland : voor de Nederlandse agribusiness [Tijdschrift]
Netherlands \ [?]-2015
help
De nieuwsbrief Stichting Groen en Vee advies [Nieuwsbrief]
2015-
Stichting Groen en Vee is een initiatief van Terra mbo Meppel. Via deze nieuwbrief berichten ze over activiteiten in de regio. O.a. is de afdeling groen begonnen met de start van een nieuw project gehandicaptentuin Frederiksoord. Bij dit project is h ...
help
De Blaarkopper september 2015 \ De Blaarkopper : nieuwsbrief over Blaarkopvee [Nieuwsbrief]
2015
Nieuwsbrief van de Blaarkopstichting
help
De Blaarkopper februari 2015 \ De Blaarkopper : nieuwsbrief over Blaarkopvee [Nieuwsbrief]
2015
Nieuwsbrief van de Blaarkopstichting.
help
Nordwin College in de Kanselarij [Nieuwsbrief]
Stienstra, M. \ [ca. 2014]
Nordwin College werkt met diverse organisaties (gemeenten, IVN, milieufederatie, andere onderwijsinstellingen enz.) samen in diverse projecten in het kader van stadslandbouw en is actief in het ondersteunen en adviseren van allerlei kleinschalige pro ...
help
Biobased Economy nieuwsbrief. Nederlandse editie [Nieuwsbrief]
2014-2016
help
Biobased Economy newsletter. Engelse editie [Nieuwsbrief]
2014-2016
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.