Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 20 / 74

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Kleurrijke verhalen [Website]
[ca. 2015]
Website met kleurrijke verhalen over bloemen en planten. De twaalf onderwerpen bevatten filmpjes met korte verhalen binnen het thema.
help
Bloomy floral creations [Website]
Bloomy \ 2014-
Website waarop een gebruiker een eigen boeket kan samenstellen, bestellen en bezorgen. Door kleur, soort en maat te kiezen, kan de gebruiker zien hoe het boeket eruit gaat zien.
help
Orchids-info .com [Website]
Bloemenbureau Holland \ [2010]
Website met informatie over het assortiment snijorchideeën. Aandacht voor verzorging voor bloemisten en consumenten, inspiratie, soorten, vormen bloei en kleuren.
help
Virtuele kas [Website]
2010
Virtuele kas waarin groeimodellen getoond worden van freesia, ficus en tomaat.
help
Virtuele kas [Website]
2010
Vieuw of virtual greenhouse with growth models of tomatoes, cut flowers and woody plants.
help
Green-Works [Website]
2009
Website van Green Works, leverancier van jong uitgangsmateriaal voor de professionele teelt van potplanten en zomersnijbloemen
help
Flor artes [Website]
[ca. 2006]
help
Workshop cursus bloemschikken [Website]
[ca. 2006]
Gratis online workshop bloemschikken
help
Bloemschikken thema: compacte biedermeier [Website]
Hecke, W. van \ [ca. 2006]
help
Trendvoorspellingsmodel : trendvoorspellingen en kleurenkaarten [Website]
2006
Trends, kleuren en creativiteit zijn steeds belangrijkere factoren bij de marketing van bloemisten- en lifestyle-producten. Presentatie van EFSA van de trends en kleuren voor de herfst en winter 2006 en lente en zomer 2007
help
[ca. 2006]
help
BBB Branchebureau Bloemendetailhandel [Website]
Branchebureau Bloemendetailhandel \ 2005
Branchebureau Bloemendetailhandel is het opleidingsfonds voor de bloemendetailhandel.
help
Bloemschikken cursus bloemstukjes maken : tuinadvies [Website]
Van Hecke, W. \ [ca. 2004]
help
Bloemenbureau Holland [Website]
Bloemenbureau Holland is de marketing- en promotie organisatie voor snijbloemen, potplanten en uitgangsmateriaal afkomstig uit Nederland. (trefwoorden: bloemenbureau, flowercouncil, FCH, bloementrends, trend, bloemendetailhandel, seizoen, voorjaar, n ...
help
Het cascade of watervalboeket [Website]
Omschrijving van cascade/ watervalboeket. Werkwijze van een gestoken cascade (trefwoorden: watervalboeket, cascade, bloem, bloemsierkunst, schikking).
help
Bloemschikschool [Website]
Boerma Instituut is een particuliere bloemschikschool. Er worden professionele opleidingen in bloemsierkunst gegeven, op elk gewenst niveau. Tevens is de International Floral Design School hier gevestigd. (trefwoord: Boerma instituut, International F ...
help
Bloemenveiling Vleuten [Website]
Informatie over bloemenveiling Vleuten. Voor veilingprijzen moet je inloggen.
help
Royal Van Zanten [Website]
een van de jonge planten kwekers die onder de vlag van royal van zanten werkt. (trefwoord: plantenteelt)
help
Lineaire grafschikking [Website]
Een liniaire grafschikking, d.w.z.: geschikt in lijnen op de kruisvorm en de materialen die daarvoor nodig zijn (trefwoorden: grafstuk, kruisvorm).
help
Driehoekschikking [Website]
Hoe maak je een open driehoekschikking met daarin alle basisprincipes die van belang zijn bij het bloemschikken (trefwoord: driehoekschikking).
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.