Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 9 / 9

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Beknopte beschryving der vreemde varkensrassen [Boek]
Morren, M.K. \ 1850
help
Uittreksels van stukken, die bij het Koninklijk instituut van ingenieurs zijn ingekomen, betrekkelijk eenige putboringen in Nederland [Boek]
Koninklijk Instituut van Ingenieurs \ 1850
Ervaringen bij het vinden van zoetwaterbronnen voor de drinkwatervoorziening, met name grondwater. Zoals de put en pomp binnen het fort Sterreschans van Nijmegen; de ervaringen met de pomp van M. Jansen (Goch); ervaringen met putboringen in Gorinchem ...
help
Opbrenging en bestiering der nuttige huisdieren, volgens de wetten van de levensleer, werktuigkunst en gezondheidsleer : ten gebruike van het landbouw-onderwys [Boek]
Campens, E. \ 1850
help
Keus der melkkoeijen of beschrijving van al de teekenen door middel van welke men de melkhoedanigheden der koeijen kan waardeeren : herz. en toepasselijk gemaakt op de rassen van Belgie [Boek]
Magne, J.H. \ 1850
help
Over den bodem van het Oldambt en Westerwolde [Boek]
Venema, G.A. \ [1850]
help
Land-ontginning, een middel tot wering der armoede [Boek]
Konijnenburg, J. van \ 1850
help
Aanteekeningen omtrent een paar oude Veluwsche bosschen [Boek]
Meester, G.A. de \ 1850
help
Plan tot heropening van het Oude Maasje [Kaart]
[1850-ca. 1900]
help
Topographische en militaire kaart van het Koningrijk der Nederlanden [Kaart] - [Per krt.bl. meerdere herdr.]
Ministerie van Oorlog \ [1850-1864]
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.