Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 23

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Bevolking der gemeenten van Nederland ... [Serie]
Centraal Bureau voor de Statistiek \ 1920-2000
help
Rapporten en voorstellen betreffende de ontginning van woeste gronden in Nederland [Boek]
1920-1921
help
Eenige afbeeldingen van tuinen door ons ontworpen en uitgevoerd [Boek]
Copijn, H. \ [ca. 1920]
help
De Vughtsche badplaats: "De IJzeren Man" [Boek]
Ven, D.J. van der \ Haaren, P.M.G.M. van \ Evekink - Busgers, G. \ Geest, P. de \ [ca. 1920]
help
Bisschop David van Bourgondie en zijn stad : Utrechtsch - Hollandsche jaarboeken 1481 - 1483 van de hand van een onbekenden, gelijktijdigen schrijver, naar den eersten druk van A. Matthaeus analecta, 1698 [Boek]
Tenhaeff, N.B. \ 1920
help
De Peelstreek : een Nederlandsch gebied voor landverhuizing en voedselproductie [Boek]
Dilling, K. \ [ca. 1920]
help
Handelingen en bijlagen van de beide kamers der Staten - Generaal, betreffende het ontwerp van wet tot afsluiting en droogmaking van de Zuiderzee : benevens de tekst dier wet om van de wet tot instelling van een fonds ten behoeve van de afsluiting en droogmaking van de Zuiderzee [Boek]
1920
help
Verslag der Staatscommissie, ingesteld bij Koninklijk Besluit van 10 November 1911, no. 30, tot het instellen van een onderzoek omtrent het vraagstuk der droogmaking van de plassen beoosten de Vecht [Boek]
1920
help
Een woord tot belangstellenden in het werk der Nederlandsche Heidemaatschappij [Boek]
[ca. 1920]
help
Le cheval de trait Neerlandais = Het Nederlandsche trekpaard [Boek]
Dekker, F. \ [ca. 1920]
help
Geschiedkundige atlas van Nederland - De marken van Drente, Groningen, Overijssel en Gelderland [Boek]
Blok, P.J. \ Jonge van Ellemeet, B.M. de \ Joosting, J.G.C. \ 1920
help
Voorloopig rapport omtrent de afwatering en de kanalisatie van de Peel [Boek]
Bongaerts, M. \ 1920
help
Wageningen : uitbreidingsplan [Kaart]
1920-1930, 1950
help
Tractaet van dijckagie [Boek]
Vierlingh, A. \ Hullu, J. de \ Verhoeven, A.G. \ 1920
help
Geschiedenis van een polder in het Hoogheemraadschap van Delfland [Boek]
Knottenbelt, A. \ 1920
help
De marken van Drente , Groningen, Overijsel en Gelderland [Boek]
Jonge van Ellemeet, B.M. de \ Joosting, J.G.C. \ Martens van Sevenhoven, A.H. \ Engelen van der Veen, G.A.J. van \ Cosquino de Bussy, A. le \ 1920-1925
help
Het Valkhof en Oud-Nijmegen : beknopte beschrijving van, en historische aanteekeningen omtrent den burcht, de oude gebouwen en de musea van Nijmegen [Boek]
Kuijper, T. \ [ca. 1920]
help
In het bosch [Boek] - 2e dr.
Heimans, E. \ Thijsse, J.P. \ 1920
help
De Volkskrant [Tijdschrift]De Volkskrant online
1920
De website brengt de voorpagina op internet, video, dossiers, opinie en de cultuuragenda.[Eenmalige registratie nodig voor de meeste bronnen].
help
The vegetable garden : illustrations, descriptions, and culture of the garden vegetables of cold and temperate climates [Boek] - 3rd ed.
Robinson, W. \ Thomson, W.P. \ Vilmorin - Andrieux \ 1920
Deze vertaling in het engels van de franse klassieker "Les Plantes Potageres" geeft de belangrijkste kenmerken en illustraties van vele historische kruiden en groenterassen en beschrijft de aanbevolen teeltwijzen. Niet alleen oude rassen van bekende ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.