Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 19 / 19

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Algemeene voorwaarden voor de verpachting van losse landerijen, landarbeidersperceelen en tuingronden in het Rentambt Niervaart [Boek]
Ministerie van Landbouw, Nijverheid en Handel \ [ca. 1923]
help
Gezamenlijke tentoonstelling van het Nederlandsche rundveestamboek en het stamboek voor het Nederlandsche trekpaard, op het Malieveld te 's-Gravenhage, op 5 en 6 September 1923 [Boek]
1923
help
Der schwarze Ton von Thesinge (Provinz Groningen, Holland) [Boek]
Brockmann, Chr. \ Hissink, D.J. \ 1923
help
Arnhemsche regenten-papieren (collectie Eygel - Huyghens - de Greve - van der Hoop) [Boek]
Bondam, A.C. \ [1923]
help
Bijdrage tot de kennis van de bodembewegingen in de provincie Groningen [Boek]
Blaupot ten Cate, D.H.S. \ 1923
help
De bodem rond Markelo : proeve eener geologische beschrijving van Markelo en omgeving [Boek]
Dijkink, H.J. \ 1923
help
Het dialect van de veenkolonien in verband met de overige tongvallen in de provincie Groningen [Proefschrift]
Schuringa, F.G. \ \ 1923
help
Der Apfel : kurzgefasste gemeinverstaendliche Beschreibung []
Schleyer, A. \ [1923]
help
Der Roggen : sein Bau, seine Bluete, Ernte und Krankheiten []
Schleyer, A. \ [1923]
help
Die Kartoffel : ihre Beschreibung, Anbau, Verwendung und Krankheiten []
Schleyer, A. \ [1923]
help
Die Weinrebe : ihr Bau, ihre Pflanzung u[nd] Pflege []
Bonte, R. \ [1923]
help
Die Birne : ihr Bau, ihre Pflanzung und Pflege []
Bonte, R. \ [ca. 1923]
help
Systematisch overzicht der voornaamste plantenfamilies en - geslachten met winterharde houtgewassen : met aanwijzing en toevoeging der belangrijkste families van de Ned.Ind. boomflora en van de Ned. wilde flora : enz [Boek] - 3e dr.
Valckenier Suringar, J. \ 1923
help
Over het krimpen van geschilde en ongeschilde stammen na de velling [Boek]
Wechel, A. te \ 1923
help
L' heredite chez la betterave cultivee [Proefschrift]
Vilmorin, J.L. de \ 1923
help
De wetenschappelijke namen onzer houtgewassen : volgens de jongste internationale regels der nomenclatuur [Boek]
Valckenier Suringar, J. \ 1923
Aandacht voor het werk van Linnaeus, Bijhouwer en auteur zelf op het gebied van publiceren over botanische nomenclatuur.
help
Verslag van een onderzoek naar de gesteldheid van den bodem in den Dollard met het oog op inpoldering [Boek]
Masschhaupt, J.G. \ 1923
help
Onderzoek naar de gesteldheid van den bodem in den Dollard met het oog op inpoldering \ De ingenieur : orgaan van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (der Vereniging van Burgerlijke Ingenieurs) [Artikel]
Maschhaupt, J.G. \ 1923
help
De bebosching van stuifzanden in het bijzonder van die in de omgeving van Kootwijk door het Staatsboschbedrijf [Studentenverslag]
Verschuer van \ 1923
Bosaanplant door Staatsbosbeheer
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.