Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 151

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Voorloopig verslag van de Commissie Inzake de Muggenplaag om het IJsselmeer [Boek]
Commissie Inzake de Muggenplaag om het IJsselmeer \ 1939
help
Het waterstaatsverleden van de provincie Groningen [Boek]
Kooper, J. \ 1939
help
Voorlopig verslag van de onderzoekingen naar de bodemkundige gesteldheid en de waterhuishouding in Het Bildt (Fr) [Boek]
1939
help
Voorne en Putten [Proefschrift]
Klok, J. \ 1939
help
Pieterburen : geschiedenis van kerk, kerspel en borg [Boek]
Biesta, P. \ 1939
help
De hofsteden van Biervliet en hunne bewoners in vroeger en later tijd [Boek]
Hullu, J. de \ 1939
help
De reformatie des geestelijke en kerkelijke goederen in Gelderland in het bijzonder in het kwartier van Nijmegen [Proefschrift]
Maris, A.J. \ 1939
help
De waterschapslasten in de provincie Noord-Brabant [Boek]
Mansholt, D.R. \ 1939
help
Eenige gegevens betreffende oogstresultaten van asperges, geteeld in den tuin van het Laboratorium voor Tuinbouwplantenteelt ; Cultuurmaatregelen en -proefnemingen op het gebied van de asperge-teelt in Brabant en het Westland [Studentenverslag]
Baelde, J.M. \ 1939
help
De waterschapslasten in de provincie Friesland [Boek]
Mansholt, D.R. \ 1939
help
Landbouwatlas van Nederland [Kaart]
[1939]
help
Het land tussen Maas en waal [Boek]
Manders, H. \ [ca. 1939]
help
De hofsteden van Schoondijke en hunne bewoners in vroeger en later tijd [Boek]
Hullu, J. de \ 1939
help
De hofsteden van Waterlandkerkje en hunne bewoners in vroeger en later tijd [Boek]
Hullu, J. de \ 1939
help
Onderzoek van grondmonsters ten behoeve van de Dienst voor de kleine boerenbedrijven in 1938 [Boek]
[ca. 1939]
help
Stamboek voor het Nederlandsche trekpaard [Boek]
[ca. 1939]
help
Rapport betreffende onderzoekingen over den hinder van droogte, ondervonden op de gronden langs enkele beken in het "Waterschap de Regge" en de middelen hierin verbetering te brengen [Boek]
Hooghoudt, S.B. \ [ca. 1939]
help
Honderd Noord-Nederlandse oorkonden en akten uit de jaren 1254 - 1501 [Boek]
Niermeyer, J.F. \ 1939
help
De Wieringermeer : excursiegids : met kaart : zomer 1939 [Boek]
1939
help
De Hoge Veluwe natuurhistorisch beschouwd [Boek]
Voute, A.D. \ Nes, C.L. van \ Florschuetz, F. \ [ca. 1939]
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.