Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 596

 • help
 • uw selectie
 • export
  U kunt maximaal 250 titels exporteren. Verfijn uw zoekactie..
 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Historische atlas van de Zaanlanden : twintig eeuwen landschapsontwikkeling [Kaart]
Braam, A. van \ Groesbeek, J.W. \ Hart, S. \ 1970
help
NRC Handelsblad [Tijdschrift]Bijbehorende website
1970-
De website geeft dagelijks een selectie uit het nieuws, het archief en dossiers. [Eenmalige registratie nodig voor de meeste bronnen].
help
Landbouw en landschap van morgen : verslag van de op 8 november 1969 in de Staatsschouwburg te Utrecht gehouden plenaire vergadering van de Contact - commissie voor natuur en landschapsbescherming [Boek]
Goes van Naters, M. van der \ 1970
help
Grondwaterkaart van Nederland schaal 1:50.000 : toelichting bij de kaartbladen 49 Oost Bergen op Zoom en 50 West Breda [Kaart]
Lekahena, E.G. \ Smoor, P.B. \ 1970
help
Moordrecht in touw [Boek]
Graaf, J.H.G. de \ 1970
help
La Flandre zelandaise : etude de geographie regionale [Proefschrift]
Rottier, H. \ 1970
help
De kop van Overijssel [Boek]
Post, K. \ 1970
help
Wageningse avonden : een bundel verhalen over de geschiedenis van Wageningen [Boek]
Steenbergen, A.G. \ 1970
help
Prehistoric and early historic food plants in the Netherlands [Boek]
Zeist, W. van \ 1970
help
Enkele culturele en sociale aspecten van een damverbinding met Ameland [Boek]
Hofstra, S. \ 1970
help
Het Nederlandse volk in zijn woongebied : de hoofdlijnen van een economische en sociale geografie van Nederland [Boek] - 3e dr.
Keuning, H.J. \ 1970
help
Veluwe : speeltuin van Nederland? [Boek]
Brink, H.W. van den \ 1970
help
Griend-vegetatiekundig onderzoek : verslag van een onderzoek gedaan aan het Laboratorium voor plantensystematiek- en geografie, in het kader van de ingenieursstudie aan de Landbouwhogeschool te Wageningen [Boek]
Wijnants, H. \ 1970
help
Wilde planten : flora en vegetatie in onze natuurgebieden - Dl. 1: Algemene inleiding; duinen; zilte gronden [Boek]
Westhoff, V. \ 1970
Uitgave Natuurmonumenten
help
De mollusken van de "Esscheplaat" en een in de nabijheid gelegen afgedamde kreek, in relatie tot hun milieu [Boek]
Heij, C.J. \ Jong, H.F. de \ 1970
Natuurgebied in de Hoekse Waard
help
Ameland van Hollum tot de Hon [Boek]
Bakker, H. \ 1970
help
De Allerheiligenvloed van 1570 [Boek]
Vries, K. de \ Winsemius, J.P. \ 1970
help
Van stad tot gewest [dl.] 2: Nadere beschouwingen over de planologische en bestuurlijke problematiek in Z.W. - Overijssel, op verzoek van het gemeentebestuur van Diepenveen geleverd [Boek]
Groenman, S. \ Ranitz, J. de \ 1970
help
Geschreven verleden : genealogie en oud schrift [Boek] - 4e dr.
Brouwer, H. \ 1970
help
Een onderzoek naar de produktie en oecologie van Phragmites communis en Typha angustifolia in "De Weerribben" te Oldemarkt in Noordwest - Overijssel [Studentenverslag]
Donker, J. \ 1970
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.