Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Geselecteerd op:

Records 1 - 20 / 956

 • help
 • uw selectie
 • export
  U kunt maximaal 250 titels exporteren. Verfijn uw zoekactie..
 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Jaarverslag... / Heineken [Jaarverslag, serie]
Heineken \ 1978-
help
Raming van de bedrijfsuitkomsten in... van de glastuinbouw- en champignonbedrijven\Mededelingen / Landbouw-Economisch Instituut [Serie]
Landbouw-Economisch Instituut \ [?]-1980
help
Van onderzoek naar voorlichting... : onderzoekresultaten van de Proefboerderij "Wijnandsrade" voor de akkerbouw op de loessgrond [Jaarverslag, serie]
[ca. 1978]-1996
help
Veranderingen in de visfauna van de Grevelingen tussen de jaren 1960 en 1976 [Boek]
Vaas, K.F. \ 1978
help
Beheersplannen voor de natuurreservaten Zouweboezem, Arkelse Huis, Schoonrewoerdse Wiel en Sonsburg eigendom van de Stichting "Het Zuidhollands Landschap" [Boek]
Gelder, T. de \ 1978
help
Het land van Maas en Waal, west [Studentenverslag]
Peeters, T. \ 1978
help
De Waddenzee - Dl. D: Regeringsbeslissing [Boek]
Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening \ 1978
help
Heveadorp : opkomst en ondergang van een fabrieksdorp : een poging tot sociologisch onderzoek [Boek]
Braber, A. den \ Brinkman, D. \ Cortenraad, R. \ 1978
help
Analyse verbetering Brabantse en Midden-Limburgse kanalen [Boek]
Rijkswaterstaat \ 1978
help
De floristische waarden van het Apeldoornsch Kanaal [Boek]
Cuppen, H.P.J.J. \ 1978
help
Hof van Gelderland in Wageningen : van herberg tot kraakpand [Boek]
Steenbergen, A.G. \ 1978
help
Brabantia illustrata - Afl. I-1: Inventaris van kaarten aanwezig in de Topografisch-historische Atlas van de Bibliotheek van het Provinciaal Genootschap van Kunsten en Wetenschappen in Noord-Brabant: Kaarten van (Noord-) Brabant van 1558-1932 [Boek]
Kuyer, C.A.M. \ 1978
help
Rapport inzake een geo-elektrisch onderzoek in de Betuwe en het Land van Maas en Waal : kaartbladen 39 West en 39 Oost [Kaart]
Lageman, R. \ 1978
help
De Alexanderpolder drooggemalen [Boek]
Pols, K. van der \ 1978
help
Stinzen, borgen en havezaten van het Noordererf [Boek]
Molen, S.J. van der \ 1978
help
Streekplan Zuid-Holland West [Boek]
Zuid-Holland \ 1978
help
De waterplaag : dijkdoorbraken en overstromingen achter Rijn en IJssel [Boek]
Petersen, J.W. van \ 1978
help
De groene vallei : stad en land aan de IJssel [Boek]
Buter, A. \ 1978
help
Achterhoek en Liemers : oude vertelsels, gevarieerd landschap en levende folklore [Boek]
Krosenbrink, H. \ 1978
help
Eemsmond grenzenloos [Boek]
1978
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
<< vorige | volgende >>

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.