Groenekennis

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over

Records 1 - 6 / 6

 • help
 • uw selectie
 • export

  Bewaar titels

 • attendering
  Wij sturen u een mail met nieuwe resultaten voor deze zoekvraag: Collectie=GKOK
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen
Sorteer op
help
Onderzoek naar de migratie van natamycine in Edammer kaas [Boek]
Oostrom, J.J. van \ Ruig, W.G. de \ 1980
Edammer kaas wordt volgens een nieuw procedee met natamycine behandeld. Dit verslag beschrijft de resultaten van het onderzoek naar de migratie van natamycine in deze kazen.
help
Identificatie van een gele kleurstof in/op kip [Boek]
Oostrom, J.J. van \ Ruig, W.G. de \ 1980
Er wordt een verslag gegeven van de isolatie, de zuivering en de identificatie van een gele kleurstof. Het vele werk dat aan dit, voor de afdeling Additieven en Spoorelementen, nieuwe onderzoek voorafging heeft geleid tot een methode voor de bepaling ...
help
Methoden voor het bepalen van natamycine [Boek]
Oostrom, J.J. van \ Ruig, W.G. de \ 1980
Doel van dit onderzoek is: het testen en becommentariëren van de door het Zuivelcontrole-Instituut te Leusden voorgestelde bepalingsmetbode voor natamycine in kaaskorst. Een monster fijngesneden kaaskorst afkomstig van het Zuivelcontrole-instituut is ...
help
Vergelijkend onderzoek tussen spectrofotometrische en HPLC bepaling van natamycine [Boek]
Oostrom, J.J. van \ Ruig, W.G. de \ 1980
Doel van dit onderzoek is: Het vergelijken van de bepalingsmethode voor natamycine volgens de Interne Voorschriften G160 en F41 resp. spectrofotometrisch en HPLC. Het onderzoek omvat vier verschillende onderwerpen: 1) opbrengst bepaling, 2) vergelijk ...
help
Orienterend onderzoek naar het gehalte aan en de indringing van natamycine in Nederlandse kaas [Boek]
Oostrom, J.J. van \ Ruig, W.G. de \ 1980
Doordat zowel door de EEG als in het Kaasbesluit grenzen aan de hoeveelheid èn de indringing van natamycine op/in kaas gesteld gaan worden is het zinvol om deze aspecten bij Nederlandse kaas nader te onderzoeken. Hiervoor is door de heer De Ruig een ...
help
Onderzoek van Edammer kaas, volgens de "sproeimethode" behandeld met natamycine bevattende pekel [Boek]
Daamen, C.B.G. \ Oostrom, J.J. van \ Berg, G. van den \ Ruig, W.G. de \ 1980
Dit verslag beschrijft de resultaten van een onderzoek naar hoeveelheid natamycine op en de indringsnelheid en indringdiepte van natamycine in Edammer kaas die gepekeld is volgens de "sproeimethode" met natamycinehoudende pekel, alsmede van de eigens ...
Markeer titels om ze aan uw selectie toe te voegen

Toon 20 50 100 records per pagina

 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.