Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 1861286
Titel artikel De nieuwe waterbouw : Waterbouwdag 2007 [bijlage bij Land + water]
Tijdschrifttitel Land + water : magazine voor civiele- en milieutechniek
Deel(Jaar)Nummer 47(2007)11[bijlage]
Paginering 1 - 22
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Trefwoorden (cab) waterbouwkunde / waterbeheer / veiligheid / hoogwaterbeheersing
Rubrieken Waterbeheer (algemeen) / Waterbouwkunde
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting Prachtige plannen worden gelanceerd. Eilanden voor Nederlandse kust, een superduin bij Hoek van Holland, een Delta-eiland in het IJsselmeer, een opening in de Afsluitdijk, etc. Al deze plannen hebben gemeen dat de aanleg van nieuwe natuur een drijvende kracht is, het bieden van ruimte voor wonen en werken een prettige bijkomstigheid wordt en een degelijk waterbouwkundig ontwerp van minder belang lijkt. Dat laatste is echter schijn want als het mis gaat zijn de economische gevolgen enorm. Het doorsteken van een waterkering om het getij weer de ruimte te geven is een mooi plan, maar niemand accepteert het als een overstroming het gevolg zou zijn. Dit betekent dat de nieuwe waterbouw met zeer geavanceerde techniek de inrichting van het land grenzeloze mogelijkheden biedt en een natuurlijk fundament legt voor de evenwichtige ontwikkeling van het gewenste ecosysteem. Dat is een enorme uitdaging. Deze bijlage bevat diverse presentaties van de Waterbouwdag 2007 in een artikel vervat
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.