Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 204033
Titel Infiltratie vanuit een ondiepe drain in een grofzandig pakket met zeer diepe grondwaterstanden
toon extra info.
[door] D. Boels
Auteur(s) Boels, D.
Uitgever Wageningen : I.C.W.
Jaar van uitgave 1974
Pagina's Dl. 1
Pagina's 1 online resource (Dl. 1)
Titel van reeks Nota / Instituut voor Cultuurtechniek en Waterhuishouding (no. 814)
Annotatie(s) Dl. 1: Resultaten infiltratieproef te Epe
Online full text
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Trefwoorden (cab) infiltratie / grondwateraanvulling / waterwinning / zandgronden / veluwe / gelderland
Rubrieken Geohydrologie, bodemhydrologie
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Rekening houdend met een hoger drinkwaterverbruik in het jaar 2000 dan ca. 4 miljard m per jaar heeft het Rijksinstituut voor Drinkwatervoorziening een concept technisch plan opgesteld, gebaseerd op een 20% hoger verbruik in het jaar 2000. Dit plan voorzien onder meer in de aanleg van nieuwe infiltratiegebieden op de Veluwe. Om de mogelijkheden van die infiltratie te bestuderen heeft minister Stuyt in 1972 de Commissie Infiltratie Veluwe geïnstalleerd. Een infiltratieproef werd uitgevoerd op het terrein van de W.M.G. te Epe om enerzijds de geohydrologische eigenschappen te meten, die de grootte van de infiltratiesnelheid bepalen en om anderzijds de invloed op de vochthuishouding van de bodem in de omgeving van de infiltratiebron vast te stellen.
Betrokken instanties DLO-Staring Centrum (SC-DLO)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.