Login

Hydrotheek

Record nummer 2082240
Titel Ecohydrologisch onderzoek bronsystemen Lemeler- en Archemerberg : afleiding van de mogelijkheden voor verbetering van het ecohydrologisch functioneren van de bronnen : voortgangsrapportage
toon extra info.
J. Bell en J.W. van ’t Hullenaar
Auteur(s) Bell, J. ; Hullenaar, J.W. van ’t
Uitgever Zwolle : Bell Hullenaar Ecohydrologisch Adviesbureau
Jaar van uitgave 2011
Pagina's 1 online resource (PDF, 69 pagina's) illustraties
Online full text
Trefwoorden (cab) natuurgebieden / ecohydrologie / grondwater / watersystemen / bosecologie / herstelbeheer / salland
Rubrieken Natuurbeheer (algemeen) / Ecologie (algemeen)
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Op de westhelling van de Lemeler- en Archemerberg ontspringen drie bronnen. Het betreft twee kleine bronnen op de helling van de Archemerberg en een grote bron op de helling van de Lemelerberg. Het is gewenst om tot een verbetering van de ecologische ontwikkeling van de bronsystemen te komen. Om de kansen optimaal te kunnen benutten is het van belang om eerst het ecohydrologisch functioneren te kennen, zodat de oorzaken van de achteruitgang goed inzichtelijk gemaakt kunnen worden, en op basis hiervan de juiste herstelmaatregelen afgeleid kunnen worden.
Betrokken instanties De Landschappen
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.