Login

Hydrotheek

Record nummer 2168388
Titel Ondergrondse geheimen Julianapark boven water : een analyse van kwantiteits- en kwaliteitsmetingen van water in de uitlaat van een regenwaterstelsel en in het effluent van een ontvangbak, ingericht als randvoorziening
toon extra info.
J.A.E. ten Veldhuis
Auteur(s) Veldhuis, J. A. E. ten
Uitgever [Netherlands] : [publisher not identified]
Jaar van uitgave 1995
Pagina's 1 online resource (PDF, 123 pages) illustrations
Annotatie(s) Student report, Technische Universiteit Delft, Faculteit der Civiele Techniek
Online full text
Trefwoorden (cab) regenwateropvang / afvoer / emissie / oppervlaktewater / regen / riolering / rioolafvalwater / verontreinigende stoffen
Rubrieken Waterbeheer (algemeen)
Publicatie type Studentenverslag
Taal Nederlands
Toelichting Het doel van het onderzoek is om de afvoer van regenwater en van vuil met het regenwater in modelmatige relaties te beschrijven. Het onderzoek omvat de afvoerprocessen in de wijk, in het regenwaterstelsel en in de ontvangbak, die in het Julianapark achter de regenwateruitlaat is geplaatst met als doel de vuiluitworp naar het oppervlaktewater te reduceren.
Betrokken instanties Technische Universiteit Delft
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.