Login

Hydrotheek

Record nummer 2194758
Titel Visstandbemonstering Vollenhover- en Kadoelermeer 2010 : Waterschap Zuiderzeeland
toon extra info.
auteur: J. Hop
Auteur(s) Hop, J.
Uitgever Lelystad : Waterschap Zuiderzeeland
Jaar van uitgave 2010
Pagina's 1 online resource (PDF, 30 pages) illustrations
Annotatie(s) Report number: 20091265/rapp001
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het visstandonderzoek heeft tot doel inzicht te verschaffen in de huidige visstand in het Vollenhover- en Kadoelermeer. Hiertoe wordt de bemonstering uitgevoerd conform de methodiek zoals beschreven in het STOWA-Handboek Visstandbemonstering om te voldoen aan de eisen van de KRW. Om het beoogde doel te realiseren en te komen tot een representatief beeld van de visstand dient het onderzoek antwoord te geven op de volgende vragen: - Wat is de soortensamenstelling van de visstand? - Wat is de omvang (abundantie) van de visstand, zowel in aantallen als in biomassa? - Wat is de lengtesamenstelling (leeftijdsopbouw) van de visstand? - Wat is de score van de visstand op de KRW-maatlatten?
Betrokken instanties Waterschap Zuiderzeeland
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.