Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2198441
Titel Status, toestand, waterkwaliteitsdoelen en maatregelen KRW-waterlichamen Friese binnenwateren : (KRW-factsheets)
Uitgever [Netherlands] : [publisher not identified]
Jaar van uitgave 2015
Pagina's 1 online resource (PDF, 236 pages) illustrations
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Om aan de eisen van de Kaderrichtlijn Water (KRW) te voldoen moet er in de regionale plannen per waterlichaam uitleg worden gegeven over de begrenzing, de typering, de belasting en de bepaling van de status van de regionale wateren. Deze informatie wordt opgenomen in factsheets, voor zowel de oppervlaktewaterlichamen als de grondwaterlichamen. In de factsheets wordt inzicht gegeven in de huidige kwaliteit van het waterlichaam, de voortgang van de uitvoering van de maatregelen in periode 2010-2015, de voorgestelde maatregelen voor periode 2016-2021, alsook de fasering van de doelen, de motiveringen en de prognose van de kwaliteit. In Nederland zijn de regionale overheden en Rijkswaterstaat verantwoordelijk voor de vaststelling van de factsheets. Deze bundel bevat de factsheets voor de waterlichamen die volledig dan wel deels in Fryslân liggen. In totaal zijn dat er vier grondwaterlichamen en 27 oppervlaktewaterlichamen.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.