Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2211310
Titel Bewortelingsonderzoek eiken langs de Middachter Molenbeek
toon extra info.
auteurs: ir. Karel Hanhart, ing. Geert Maljaars
Auteur(s) Hanhart, Karel ; Maljaars, Geert
Uitgever Lochem : Hanhart Consult
Jaar van uitgave 2010
Pagina's 1 online resource (PDF, II, 24 pages) illustrations
Annotatie(s) Project number: 0736
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Als onderdeel van het project “Integraal inrichtingsplan Middachter bronbossen” en naar aanleiding van de gestelde vragen tijdens de presentatie van het inrichtingsplan Middachterbroek en de Ellecomse polder naar de effecten van de peilverhoging van de Middachter Molenbeek op de vitaliteit van de eiken langs de Middachter Molenbeek en buitengracht is door Hanhart Consult een bewortelingsonderzoek uitgevoerd. Het onderzoek heeft tot doel de effecten van de stijging van de grondwaterstand op de hier aanwezige eiken in beeld te brengen. In hoofdstuk 2 worden de resultaten van het bewortelingsonderzoek getoond: de bodemopbouw, gemeten grondwaterstanden en beworteling. In hoofdstuk 3 worden de verwachte effecten aangegeven voor de 300 jaar oude eiken op de kade langs de buitengracht en de jongere eiken en elzen op de bosstrook tussen de Middachter Molenbeek en de A-watergang. Daarnaast wordt ingegaan op de effecten op de voormalige jachtopzichterswoning en aangrenzende tuin. In hoofdstuk 4 wordt ingegaan op de consequenties voor het inrichtingsplan.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.