Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2216943
Titel Ecologische watersysteemanalyse en knelpunten KRW-doelen
toon extra info.
auteur(s): Niels Evers en Jeroen van Mil
Auteur(s) Evers, Niels ; Mil, Jeroen van
Uitgever Eindhoven : Royal HaskoningDHV
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 1 online resource (PDF, 172 pages) illustrations
Annotatie(s) Project number: BE5378
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Doel is om de werkwijze die ontwikkeld is voor het afwegen van ecologische doelen en maatregelen voor herstelprojecten, ook toe te passen voor ecologische kennisontwikkeling op waterlichaamniveau. Concreet dienen de volgende onderzoeksvragen te worden beantwoord: - Wat zijn de knelpunten van de verschillende ecologische kwaliteitselementen (macrofauna, vis, etc.) beoordeeld met de maatlatten van de Kaderrichtlijn Water? - Hoe zien de haalbare streefbeelden voor de waterlichamen/beektrajecten er uit in termen van sleutel- en stuurfactoren? - Wat zijn de belangrijkste stuurfactoren in de waterlichamen/beektrajecten en in welke mate dragen ze bij aan het halen van de ecologische doelen? - Kan het achterblijven van kwaliteitselementen hierdoor verklaard worden? - Komen de afgeleide doelen van de Kaderrichtlijn Water overeen met de haalbare streefbeelden op projectniveau en omgekeerd? Wat is de verwachte effectiviteit van de maatregelen en het doelbereik?
Betrokken instanties Royal HaskoningDHV
Waterschap Limburg
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.