Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2222210
Titel Leren van klimaatinnovatie Verdrogingsproblematiek : eindrapportage
toon extra info.
Hendrik Jan Huisman
Auteur(s) Huisman, H.J.
Uitgever Doetinchem : Waterschap Rijn en IJssel
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 103 p
Online full text
Publicatie type Studentenverslag
Taal Nederlands
Toelichting Het waterschap Rijn en IJssel, vanaf nu aangeduid als WRIJ, is verantwoordelijk voor het waterbeheer in het gebied dat ook wel de Achterhoek wordt genoemd. De urgentie om te vernieuwen is groot, zeker nu de gevolgen van klimaatveranderingen steeds directer zichtbaar zijn. Om hierop in te spelen is de afgelopen 20 jaar geïnvesteerd in het ontwikkelen en uitvoeren van projecten waar klimaatadaptatie in geïntegreerd is. Hiermee is getracht klimaatadaptatie in te brengen bij lopende projecten. Echter wordt opgemerkt dat klimaatadaptatie nog niet concreet geïntegreerd is. In dit onderzoek zijn projecten met betrekking op verdroging onderzocht op hoe klimaatadaptatie is geïntegreerd. Daarnaast is het lerend vermogen van WRIJ onderzocht. Met deze kennis is advies gegeven om klimaatadaptatie sterker te integreren in projecten en om het lerend vermogen van WRIJ te vergroten.
Betrokken instanties Hogeschool Van Hall Larenstein
Waterschap Rijn en IJssel
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.