Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2227173
Titel Evaluatie uitvoeringspraktijk stoffenbeleid : verkennend onderzoek
toon extra info.
auteur(s): Michiel van der Meer, Caroline Wildeboer en Berend Mensink
Auteur(s) Meer, Michiel van der ; Wildeboer, Caroline ; Mensink, Berend
Uitgever Amersfoort : Royal HaskoningDHV
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 1 online resource (PDF, 71 pages) illustrations
Annotatie(s) Project number: BE9626
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het doel van het onderzoek is het verkrijgen van een zo veelzeggend mogelijk beeld van de uitvoeringspraktijk in de vergunningverlening op watergebied met focus op de opkomende stoffen. Het onderzoek dient gebreken en hiaten te signaleren in de uitvoering van het huidige stoffenbeleid bij gereguleerde lozingen. En dient de belangrijkste oorzaken daarvan zichtbaar te maken. In het kader van de structurele aanpak dient dit onderzoek een eerste analyse te geven van de belangrijkste factoren en mogelijke belemmeringen die een rol spelen voor de kwaliteit van de uitvoering van het stoffenbeleid. Aan de hand van dit onderzoek moeten aanbevelingen komen ten aanzien van continuering en/of verbetering van de kwaliteit in de uitvoeringspraktijk.
Betrokken instanties Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM)
Royal HaskoningDHV
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.