Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2231014
Titel artikel Post-Deltaprogramma van lange termijn adaptatie terug naar het 'nu'
Auteur(s) Bergen, J. van ; Brugge, R. van de ; Ellen, G.-J. ; Heijden, F. van der ; Nijburg, C. ; Wijnties, M.
Tijdschrifttitel Water governance
Deel(Jaar)Nummer (2015)1
Paginering 17 - 24
Online full text
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting In de vorige editie van het tijdschrift voor Watergovernance gaven Marius Schwartz en Ivette Meijerink aan wat er voor nodig is om de Kustcommunity, het landelijk platform dat dit najaar is opgericht als opvolger van het Deltaprogramma Kust, te laten functioneren. Een van de samenbindende thema’s, naast het ontwikkelpad voor zandsuppleties uit de beslissing Zand, zijn de Mee groeiconcepten, een strategie waarin de toekomstige water veiligheidsopgave als gevolg van zeespiegelstijging wordt gekoppeld aan de ruimtelijke ontwikkeling van de kust plaatsen. Maar hoe breng je zo’n match tot stand? Hiervoor is de Handreiking Meegroeiconcepten ontwikkeld door Atelier 1:1 en Deltares binnen het netwerk van het Water Governance Centre in opdracht van het Deelprogramma Kust. In de Handreiking worden handvatten gegeven voor de asynchrone besluitvorming: hoe is de wateropgave te koppelen aan de ruimtelijke opgave, wat is het handelingsperspectief voor nu en later, welke verdienmodellen zijn er en hoe werk je samen met andere partijen?
Betrokken instanties Deltares
Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.