Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2231131
Titel artikel Case Study: omgevingsvisie Hart van Holland
Auteur(s) Goedbloed, F.
Tijdschrifttitel Water governance
Deel(Jaar)Nummer (2017)1
Paginering 24 - 26
Online full text
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting Met een veranderend klimaat in het verschiet is het zonneklaar dat water een belangrijk thema is voor de Omgevingsvisie. Toch is na 4 jaar werken aan een Omgevingsvisie water nog steeds het meest ongrijpbare thema. Niet omdat er te weinig kennis is, of omdat het moeilijk zou zijn om met de grote waterpartijen als het Hoogheemraadschap Rijnland of Dunea aan tafel te komen: integendeel. Juist het Hoogheemraadschap en Dunea zien de Omgevingsvisie als een enorme kans om het thema water eindelijk eens in een breder kader te plaatsen. Toch blijkt het erg lastig om de verbinding tussen ruimtelijke ordening en de wereld van het waterbeheer te leggen. We weten dat er een gezamenlijke opgave is, maar het lukt ons nog slecht om die te vertalen in ruimtelijke kansen.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.