Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2231156
Titel artikel Zijn we klaar voor de toekomst?
Auteur(s) Brinke, W. ten
Tijdschrifttitel Water governance
Deel(Jaar)Nummer (2017)2
Paginering 74 - 77
Online full text
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting Op een warme zomermiddag, met letterlijk geen vuiltje aan de lucht, stond op een symposium bij Deltares een heel andere wereld centraal. Andere sociaaleconomische omstandigheden, een extremer klimaat en een sterk gestegen zeespiegel. Omstandigheden die in de toekomst een grote impact kunnen hebben op onze samenleving, maar die ook zeer onzeker zijn. Een situatie die we alleen met scenario’s kunnen verkennen. Experts van Deltares, het Planbureau voor de Leefomgeving en de Staf Deltacommissaris lieten zien hoe scenario’s ons kunnen helpen om te verkennen of we ‘klaar zijn voor de toekomst’ en zo nee, wat we kunnen doen om ons beter op die toekomst voor te bereiden. Speciale gast was Willem Bruggeman, een van de grondleggers van de Deltascenario’s die aan de basis staan van de Deltabeslissingen van het Deltaprogramma. Het was zijn laatste dag bij Deltares, en het begin van de realisatie van zijn eigen scenario als ‘pensionado’.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.