Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2231462
Titel artikel Spraakwater: water governance als exportproduct?
Auteur(s) Eggers, E. ; Starkenburg, W. van
Tijdschrifttitel Water governance
Deel(Jaar)Nummer (2014)1
Paginering 53 - 54
Online full text
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting Een van de belangrijkste doelen van de Topsector Water is om in 2020 de exportwaarde van Nederlandse waterproducten- en diensten te verdubbelen. In dit artikel ligt de focus op de peiler watertechnologie (drinkwater en sanitatie). In maart 2013 is het rapport ‘Rembrandt Water: Expanderen op de internationale markt van geïntegreerde contracten’ verschenen. Dit rapport is opgesteld door de Rebel Group/Allen & Overy in opdracht van Topsector Water. Het gaat in op de mogelijkheden om in publiek-private combinaties grote internationale contracten te verwerven. Volgens het Rembrandt-rapport zouden publieke partijen een doorslaggevende rol moeten spelen. Met name de unieke kennis om drinkwater te maken en afvalwater te zuiveren zou beter moeten worden verzilverd. Over de politiek gevoelige rol van publieke partijen en over het ontbreken van een “natuurlijke’ regisseur in dit werkveld is sinds het Rembrandt-rapport veel discussie geweest, o.a. tijdens een KNW-conferentie in oktober 2013.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.